Arkadaşlar benim bilgisayarımda önceden 2gb ram vardı işletim sistemim'de windows 7 'idi bilgisayarıma verdigi puan ise 5,0 uzun bir süre sonra 2gb ram daha aldım 64 bit format felan puan derecelendirmesini yaptım fakat puan hayla 5,0 korkuorum bir parça yanmıştır die ama bilgisayar taş gibi sizce sorun nedir?
Hatta size resimde verim:
http://imageshack.us/photo/my-images/256/adszpvf.png/
Bilgisayar'ımın özellikleri:
Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
Ram:4 gb
Sistem türü:64 Bit
Ekran Kartı:Ati Radeon HD 4650
Oradaki puan ortalama puan değil Taha. En düşük puan gözüküyor orada.
Puanın yanındaki Windows deneyimi dizimine gir , diğer oranlar yüksektir fakat bir tanesi düşüktür onunda puanı 5 tir.
Ne alakası var ? Benim 6 yıllık tek çekirdekli işlemcisi olan 64 mb ekran kartı olan bilgisayarıma 7.2 puan veriyor ne alakası var ? Bilgisayarın o anki şekline göre değişir önemsiz bir derecelendirme yani ha 1.0 olmuş ha 7.9 ne alakası var şimdi parça yanmasıyla safmısın yoksa rolmu yapıosun
sana nasıl 5 puan vermiş bende i5 2400 CPU 4GB ram HD5400series ekran kartı var 3,6 puan ancak vermiş parçan yanmamıştır korkma puan artması için daha üst bir işlemci ekran kartı vs değişmen gerekir.
Birde yeniden değerlendirme yapman lazım belki o zaman artabilir.
(01-21-2012 01:44 PM)Beyzade Yazılan: [ -> ]Oradaki puan ortalama puan değil Taha. En düşük puan gözüküyor orada.
Puanın yanındaki Windows deneyimi dizimine gir , diğer oranlar yüksektir fakat bir tanesi düşüktür onunda puanı 5 tir.
genelde ekran kartı üzerinden değerlendirme yapıyor.İşlemcime 7,4 puan vermiş fakat ekran kartıma 3,6 vermiş ve ana ekranda 3,6 yı gösteriyor bende.
Hasan'ın dediği gibi, o ortalama puan değil. En düşük puanın yazar oradaki bu da genelde Harddisk olur.
(01-21-2012 01:45 PM)k2netwörk Yazılan: [ -> ]Ne alakası var ? Benim 6 yıllık tek çekirdekli işlemcisi olan 64 mb ekran kartı olan bilgisayarıma 7.2 puan veriyor ne alakası var ? Bilgisayarın o anki şekline göre değişir önemsiz bir derecelendirme yani ha 1.0 olmuş ha 7.9 ne alakası var şimdi parça yanmasıyla safmısın yoksa rolmu yapıosun
Sen sorunun ne oldugunu pek anlayamamışsın bundan sonra herhangi bir yorumuma ve konuma yorum yaparsan kaba konuşmak zorunda kalıcam sana karşı

(01-21-2012 01:44 PM)Beyzade Yazılan: [ -> ]Oradaki puan ortalama puan değil Taha. En düşük puan gözüküyor orada.
Evet Hasan dediğini yaptım ve baktıgımda söledigin gibiymiş;
Grafikler'ime 5,0 dierleri ise 5,9 dan düşük deil şimdi içim daha rahat teşekkürler.

zaten hepsini sıralıyor puana göre ,ortak bir deger cıkıyor 5,9 mesela benim pc..