Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ts3 Sorunu Can Sıktı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ya ts3 de connection lost yemekten konuşamıyoruz Ss.gif sürekli olmaya başladı bu düzelmeyecek mi
(02-21-2010 09:55 PM)blazex Yazılan: [ -> ]TS yi bırakta oyunda güzel Wall yapıyorsun.Kendi adamın bile anladı attı seni hatırladınmı ?

Yargısız infaz yapmayın..!!

Ayrıca ts sorununun sebbi ts vps üzerinde ve forumda ts'de aynı vps'e bağlı haliyle çok yüklenme olunca ts iptal oluyo..
Bu konu hakkında daha önce bana bilgilendirme yapılmadı, en kısa sürede ilgileneceğim bununla.
(02-21-2010 11:37 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bu konu hakkında daha önce bana bilgilendirme yapılmadı, en kısa sürede ilgileneceğim bununla.

Yok artıkkk Big Grin Big Grin Kaç kere söyledim Big Grin

Ayrıca adamın hack olduğu kanısına nerden vardığınız bana söyleyin mutlaka çürütecek bir şey bulurum belkide yok artık dersiniz ama günümüzde olan şeyler banada hack diyorlar diye ,rastgele ateş ederken adam vurdum diye hack diyorlar diye hackmi olucam..O çocukla uzun zaman oynadım oyanamayı iblse dicemki tamam belki hacktir ama onuda bilmiyo.. Big Grin
(02-22-2010 12:18 AM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]
(02-21-2010 11:37 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Bu konu hakkında daha önce bana bilgilendirme yapılmadı, en kısa sürede ilgileneceğim bununla.

Yok artıkkk Big Grin Big Grin Kaç kere söyledim Big Grin

Ayrıca adamın hack olduğu kanısına nerden vardığınız bana söyleyin mutlaka çürütecek bir şey bulurum belkide yok artık dersiniz ama günümüzde olan şeyler banada hack diyorlar diye ,rastgele ateş ederken adam vurdum diye hack diyorlar diye hackmi olucam..O çocukla uzun zaman oynadım oyanamayı iblse dicemki tamam belki hacktir ama onuda bilmiyo.. Big Grin

Hemde hiç bilmiyor Big GrinBig GrinBig Grin
Referans Adresler