arkadaşlar ben artık warockta hack görmekten lag görmekten bıktım ben yeni bir fps oyunu arıyorum warrock benzeri bildiğiniz varsa yazabilirmisiniz
Call of duty veya battlefield serisine yönel bence
online olan bir oyun,yazmayı unutmuşum call of duty ve battlefield serilerini bitirdim.
aynen bende bir arayış içerisindeyim bakalım hangi oyuna denk gelicez.şu tatili geçirelim yeter
(01-20-2012 10:08 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]online olan bir oyun,yazmayı unutmuşum call of duty ve battlefield serilerini bitirdim.
onlar online zaten ?
(01-20-2012 10:10 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (01-20-2012 10:08 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]online olan bir oyun,yazmayı unutmuşum call of duty ve battlefield serilerini bitirdim.
onlar online zaten ?
tamam online olduklarını biliyorum ama onlar ücretsiz değil cd falan lazım uğraşmak gerekiyo onlara
(01-20-2012 10:12 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ] (01-20-2012 10:10 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (01-20-2012 10:08 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]online olan bir oyun,yazmayı unutmuşum call of duty ve battlefield serilerini bitirdim.
onlar online zaten ?
tamam online olduklarını biliyorum ama onlar ücretsiz değil cd falan lazım uğraşmak gerekiyo onlara
Key satın alarak makul fiyata alabilirsin.Obur turlu Warrock,Wolfteam oynuyabilirsin veya Point Blank,APB gibi guzel fakat paralı urunleri olan her ay para yatırman gereken oyunlara mahkumsun.
Combat arms var warrock türü çok oyun yok point black var bide wolf team var ama ciddi olarak 10yaş altı oyunuyor grafik boktan ama point black black e bir bak istersen