işte türkçe hip-hop bu adamlar sayesinde devrim yaşayabilir. bize oldschool'u, islamic force'u hatırlattığı için, bu güzel flowlar ve bu güzel instrumentaller için çok teşekkürler size Farazi & Kayra.
ben eveleyip, gevelemeyeyim. dinleyin, dinleyin beyler. bu adamlar sıradan iş yapmıyorlar.
(01-19-2012 07:53 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Yanlız bu Rap Hip-hop karışımı.
dostum, hip-hop rap'i de içinde bulunduran bir müzik türü, bir kültür, bir yaşam stili. yani hip-hop'ın için de rap'te vardır. fakat rap'in içinde hip-hop yoktur.
ben 13 yıl hip-hop dinlemiş adamım ben, halen de dinlemekteyim.
Ben yaklaşık 10 yıldır Rap dinleyicisiyim farklı türler kulağıma hoş gelmez.Rap'de hip-hop yoktur diye bir şey yok bence.Yani Hip-hop da rap varsa rap'de de hip-hop vardır.Mantık Hatası (:
Öyle bir şey işte
(01-19-2012 08:02 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Ben yaklaşık 10 yıldır Rap dinleyicisiyim farklı türler kulağıma hoş gelmez.Rap'de hip-hop yoktur diye bir şey yok bence.Yani Hip-hop da rap varsa rap'de de hip-hop vardır.Mantık Hatası (:
Öyle bir şey işte
en basitinden, kozanın içinde pupa durumuna bürünmüş bir kelebek vardır fakat kelebeğin içinde bir koza yoktur. bu da mı mantık hatası?
(01-19-2012 08:02 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Ben yaklaşık 10 yıldır Rap dinleyicisiyim farklı türler kulağıma hoş gelmez.Rap'de hip-hop yoktur diye bir şey yok bence.Yani Hip-hop da rap varsa rap'de de hip-hop vardır.Mantık Hatası (:
Öyle bir şey işte
Asıl sendeki mantık hatası Can Şarjörde mermi vardır ama mermide şarjör yoktur