Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiye'de üretilen en hakiki hip-hop!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
işte türkçe hip-hop bu adamlar sayesinde devrim yaşayabilir. bize oldschool'u, islamic force'u hatırlattığı için, bu güzel flowlar ve bu güzel instrumentaller için çok teşekkürler size Farazi & Kayra.

ben eveleyip, gevelemeyeyim. dinleyin, dinleyin beyler. bu adamlar sıradan iş yapmıyorlar.

http://youtu.be/9f-SFvqSRTk
Yanlız bu Rap Hip-hop karışımı.
(01-19-2012 07:53 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Yanlız bu Rap Hip-hop karışımı.

dostum, hip-hop rap'i de içinde bulunduran bir müzik türü, bir kültür, bir yaşam stili. yani hip-hop'ın için de rap'te vardır. fakat rap'in içinde hip-hop yoktur.

ben 13 yıl hip-hop dinlemiş adamım ben, halen de dinlemekteyim.
Ben yaklaşık 10 yıldır Rap dinleyicisiyim farklı türler kulağıma hoş gelmez.Rap'de hip-hop yoktur diye bir şey yok bence.Yani Hip-hop da rap varsa rap'de de hip-hop vardır.Mantık Hatası (:
Öyle bir şey işteSmile
(01-19-2012 08:02 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Ben yaklaşık 10 yıldır Rap dinleyicisiyim farklı türler kulağıma hoş gelmez.Rap'de hip-hop yoktur diye bir şey yok bence.Yani Hip-hop da rap varsa rap'de de hip-hop vardır.Mantık Hatası (:
Öyle bir şey işteSmile

en basitinden, kozanın içinde pupa durumuna bürünmüş bir kelebek vardır fakat kelebeğin içinde bir koza yoktur. bu da mı mantık hatası?

çok tek düze mantık yürütüyorsun.
(01-19-2012 08:02 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Ben yaklaşık 10 yıldır Rap dinleyicisiyim farklı türler kulağıma hoş gelmez.Rap'de hip-hop yoktur diye bir şey yok bence.Yani Hip-hop da rap varsa rap'de de hip-hop vardır.Mantık Hatası (:
Öyle bir şey işteSmile

Asıl sendeki mantık hatası Can Smile Şarjörde mermi vardır ama mermide şarjör yoktur Smile
Kafam karıştı arkadaş ancak eray dedikten sonra kafaya dank etti Big Grin
Uğur arkadaşa açık benzetmeler yap daha küçük yaşı abisi .d
Bende Bülent Ersoy dinliyorum Big Grin
(01-19-2012 08:28 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Uğur arkadaşa açık benzetmeler yap daha küçük yaşı abisi .d

Big Grin en azından beni playerler takip etmiyor.Big Grin

Elime koz geçti kurtulamazsın benden mete Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler