Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Spor Toto hakkında bilgi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İnternette geziniyordum, iddaa falan derken karşıma bu çıktı. Baktım 15 maçtan 12 sini doğru bilseniz bile ikramiye var ve de kolon değerleri daha düşük. Biraz da buna geçmeye karar verdim. Ama bir kaç şey hakkında bilgi lazım. Şimdi A, B, C ve D kolonları var, bunlar sayısal lotodaki gibi birbirinden bağımsız mı? Bir de aynı kolonda her maç için iki şık işaretleyebiliyoruz, bu çifte şans mı oluyor? Ve de misli birken kupon bedeli 25 kuruş oluyor, bunda da en az 2 misli yapma zorunluluğu var mı?

[Resim: 72084494.png]
sanırasm 4 farklı kupon oluyor a b c d kolonları anlayamadım bende Big Grin
Az önce oynadım nesineden. Aynı sayısal lotodaki gibi kolonlar bağımsızmış. Aynı kolonda 2 ya da 3 tane işaretleyince çifte şans falan oluyor. Ve misli yok 25 kuruş Big Grin
15 in en az 12 'sini tutturabilme cok öncedende vardı ... 15 14 13 13 12
98' de oynamıstım sansıma 13 'ü tutturmustum 37 milyon küsür (tabi yasım küçük oldugundan rahmetli babamla gidip almıstık ) elime geçmisti Smile
Normalde de 15 maçın 12 sini bilince parayı alıyoruz diye biliyorum
Sen 1 maça 2tane şık işaretlersen 50krş oluyor. Diğer maçta da 2 şık işaretlersen 1tl oluyor. Yani sen ne ne kadar şık işaretlersen 2ye katlıyor. 1ken 2-2iken 4 gibi mesela.
ikramiye neye göre peki ?
İkramiyeyi onlar belirliyor Turgay. Yani 15 bildin diyelim o hafta kaç kişi bilmişse ona göre para veriyorlar. Tek başına bilirsen 40 45 milyar götürürsün yane.
Benim kafama yattı bu, haftada 1 kere oynarım artık
(01-19-2012 11:56 PM)Star Yazılan: [ -> ]Benim kafama yattı bu, haftada 1 kere oynarım artık

2kere oynayamazsın zaten Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler