Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premiumsuz Hesabın Silahı Sektirir mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sevgili arkadaşlar, çok önceden bir arkadaşımdan duymuştum doğruluk payı nedir bilmiyorum sizlere de bu soruyu sormak istedim; charımızda premium olmazsa sniper,assault yada medic silahları fark etmez
daha çok sektirir mi.
Premiumlu bir char var birde premiumsuz bir char var silahları falan herşey aynı premiumlu charın silahlarının isabet yüzdesi yüksek yada sektirmesi daha düşük olur mu? Yoksa premiumlu premiumsuz fark sektirme olayıda yok mu dur.Teşekkürler.
ilk defa böyle birşey duydum.çok saçma ve bence böyle birşey yoktur.
(o koyduğun resimdeki iniesta değilmi??)
Karakterler satılıyor, onlar sekmemeyi doğruluk payını etkiliyor. Premiumun herhangi bir etkisi yok.

(01-18-2012 11:52 AM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]ilk defa böyle birşey duydum.çok saçma ve bence böyle birşey yoktur.
(o koyduğun resimdeki iniesta değilmi??)

Oha hacı nasıl benzettin Big Grin
Saçma.

Premiumlu çarla normal çar arasında silah hariç bir fark yoktur.Ancak evet karakter alırsan güç artar ve sekmeme azalır + hp artar.
Biri seni iyi keklemiş Big Grin şöyle birşey var özel premium silahları var onlar tabi diğer silahlara göre daha iyi o yönden söylemiş olabilir Smile
Big Grin sanırsam seninle dalga geçmişler Smile mp5 le marinde tahtada duran adamları çok vurdum bir kaç mermiyle saçmalık böyle şeylere inanma Smile
birinin kullanıcısının mause kontrolü iyise fark eder Big Grin
yok böyle birşey arkadaşım.kim sallıyor bunları cidden çok merak ediyorum.
Angrym045.gif
En iyi karakter sizce hangisi? (Rambo tıplemeli yardırgan duruyo)Ss.gif
Referans Adresler