Arkadaslar Warrocka giriyorum pingim yeşil oyunun sonlarına doru bir anda fırlıyor 150 300 hiç bir şey acık değil warrocktan baska Acaba patch dan dolayımı anlayamadım veya oyunda bir internet sayfası acıyorm ping yükseliyor kapattıgımda ise hala yükseliyor ve 300 400 lere yükseliyor neden acaba %patchdanmı??
Başlık düzenlendi.
Kural 6-) Açtığınız konuların başlıkları konu ile alakadar olsun. "Acil yardım" "sorunum var lütfen içeri" "Yardım edinnn" ve benzeri konu başlıkları kullanmayınız. Unutmayın ki konu başılığını konuya yakın seçerseniz size yardım edecek insan sayısı o kadar artacaktır. Forumda açtığınız başlıkların genel dilbilgisi kurallarına uygun olmasınada dikkat ediniz.
oyun esnasında herhangi web sayfası açma pingin artmasın.Muhtemelen modeminden kaynaklanıyordur.
modem sorununun geçmesi için ne yapmam lazım.
(01-18-2012 01:47 AM)t0urge33 Yazılan: [ -> ]modem sorununun geçmesi için ne yapmam lazım.
Modemi değiştir=)
(01-18-2012 01:47 AM)t0urge33 Yazılan: [ -> ]modem sorununun geçmesi için ne yapmam lazım.
modemin markası ve kablolumu kablosuz mu ?
kablolu tp link 8817 2.modem bu 1.cisi airtiesti
(01-18-2012 02:07 AM)t0urge33 Yazılan: [ -> ]kablolu tp link 8817 2.modem bu 1.cisi airtiesti
airties de bi sorun yaşamassın aslında neden değiştirdin ki modemi ?
modem bozulmustu airties

yanlız tplink 8817 de 3 gün once lag felan yoktu 1 aydır lag yok 1 ay once aldm bu modemi 3 gün dür böyle ttnette hatlarda sorun oldu düzeldi sonraadn bole kaldı
yemin ediyorum oyun oynayasım gelmiyor lagdan dolayı acil bi yardım edin .8
Zaten hack ler çoğaldı oynama patcht gelene kadar her odada 2 şer tane hacker var
ya 35 lvl olacam sonra cok oynamam stn patch gelene kadar