Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sorunmu var?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar o kadar konu açıp mesaj atıyorum.Forumdaki herkesin bana karşı bit nefreti falanmı ? Hani benden nefret ediyorsanız söyleyinde forumu terk ediyim.Herkezin konusunda mesaj doluyken benimkinde ya 1-2 mesaj oluyor yada hiç olmuyor huhh Ss.gif
(01-17-2012 07:42 PM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar o kadar konu açıp mesaj atıyorum.Forumdaki herkesin bana karşı bit nefreti falanmı ? Hani benden nefret ediyorsanız söyleyinde forumu terk ediyim.Herkezin konusunda mesaj doluyken benimkinde ya 1-2 mesaj oluyor yada hiç olmuyor huhh Ss.gif

sart değil ki herkes mesaj yazsın, bir sorun olur yahut farklı bir konu olur millet ona göre durum degerlendirmesi yapar görüs belirtir ..Smile
Şunu unutma ki açılan konunun içeriği ve konusuda önemli
Hadi yazayım. Konundaki mesaj çoğalsın. Big Grin Big Grin
eskiden olsa ben yazardım Big Grin Big Grin
Ne alakası var ki,şimdi 1000 mesaj olsa çokmu sevilceksin benim bi konumda 15 mesaj var sabah açtığımda 1 Big Grin
Seni o kadar çok seviyorum ki seninle sevişebilirim...
(01-17-2012 09:00 PM)Star Yazılan: [ -> ]Seni o kadar çok seviyorum ki seninle sevişebilirim...

Big Grin Big Grin Big Grin
Kızının hamile olduğunu öğrenen anne haykırır;
-Kimden peydahladın söylee!
Kız bir telefon açar, bir süre sonra evin kapısına bir ferrari yanaşır, içinden yakışıklı uzun boylu bir delikanlı iner ve durumu anlatır
-Efendim, ben konumum gereği kızınızla evlenemem ama çocuk kız doğarsa, 1milyon dolarlık hesap ve triblex villa, erkek doğarsa 10milyon dolarlık hesap, 1 fabrika 1'de villa. Ama düşük yaparsa...
tam o sırada kızın babası lafa girer;

-Düşük yaparsa bi daha dene evladım Smile)
Repmiş postmuş konunun hit yapmasiymış bunlar önemli değil Smile Mesela ben sana içten ice bir sevgi besliyor olabilirim Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler