1, 2 level adamda ne ararsan var xm8 m7a1damgalı famas rpggold birindede flash m14 gördüm 2 level presiz kod falan mı var biri mi veriyor yoksa hackmi bunlar şu anda birde al aw ve psg de gördüm.
aynen ya bende gördüm adamın elinde mp7a1 vardı 1 leveldi sordum nasıl aldın diye cevap vermedi famas alanlarda var
Bildiğiniz gibi yalnız level ve dinarla alınmıyor silahlar. Adamlar G1 ile almışlardır belki. Siteden baksanıza nickleriyle ?
Xm8 ve CX kullananlara ben şöyle bir yorum koyuyorum. ''Asıl çarları ban yedi.O çarlardan kalan kodları kullanmış olabilirler.''
(01-17-2012 03:00 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Bildiğiniz gibi yalnız level ve dinarla alınmıyor silahlar. Adamlar G1 ile almışlardır belki. Siteden baksanıza nickleriyle ?
Ezik mete bilmiyorki

(01-17-2012 03:09 PM)Star Yazılan: [ -> ] (01-17-2012 03:00 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Bildiğiniz gibi yalnız level ve dinarla alınmıyor silahlar. Adamlar G1 ile almışlardır belki. Siteden baksanıza nickleriyle ?
Ezik mete bilmiyorki 
Mete'nin takipçileri var oyunda nickleri player

Pazar alanında çok indirim oldu millet hep item aldı hack die şüphelenirsen gircen warrockstatsa bakcan analaşılır herşey
o playerları zaten neyse ama itemleri olanlar şüphelendiğim kişiler yani hack wh cart curt
Ban yediler şimdi boykot ediyoruz diyip g1, pre alıyorlar nubikler.
mete sen de hack kullanmıyon mu