Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum takımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Benim bu şekilde bi konum vardı çöpe alınmış galiba, konuda her hangi cinsel içerikli bir şey yok neden alındı anlamadım Smile

[Resim: 20120115075759_irigogus.jpg]
Spor yapmayı sevmeyen erkeklere Alman bilim adamlarından müjde!

İri göğüslere bakmak günde 30 dakika spor yapmaya bedel.

Almanya’daki üç hastane tarafından ortak yürütülen çalışmada iri göğüslere bakmanın özellikle 40 yaş üzeri erkeklerin ömrünü 4-5 yıl uzattığı ortaya çıktı.

200 kişi üzerinde yapılan araştırmada erkekler iki gruba ayrıldı.

Bir grup günde 10 dakika iri göğüslere baktı, bir grup ise iri göğüslerden mahrum kaldı.

5 yıl süren araştırma sonunda göğüslere bakan erkeklerin kan basınçlarının ve kalp ritimlerinin daha düzenli olduğu ortaya çıktı.

New England Journal of Medicine adlı sağlık gazetesinde yayınlanan çalışmada iri göğüslere bakmanın metabolizmayı hızlandırdığı ve kalp hastalıklarına yakalanma riskini azalttığı da belirlendi.
bu ne bu ay®mut olabilirmi Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ehehe hayatımı kurtardın dostum sana bir can borcum var Big Grin
Evet konuda sıkıntı yok ama yaptığımız meme muhabbeti birilerini kızdırmış olabilir Smile
bu foto altında 1 2 satır yazı konuyu çöpe taşıyan eş cinsel arkadaşı kınıyorum -,-
Özden abi konuyu sildi
Yaşça küçüklerimizin memeleri görmemesi için kaldırmış olabilirler.Meme ayıp mı beyler?
(01-17-2012 01:52 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Yaşça küçüklerimizin memeleri görmemesi için kaldırmış olabilirler.Meme ayıp mı beyler?Hayvan memesi koysaydın keşke Semih.

Bir kaç dakika önce gördüm
(01-17-2012 12:46 PM)Star Yazılan: [ -> ]Özden abi konuyu sildi

özden abi mi =D
(01-17-2012 02:50 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(01-17-2012 12:46 PM)Star Yazılan: [ -> ]Özden abi konuyu sildi

özden abi mi =D

Big Grin konu güncel haberlerdeydi, başka silen olmamış

[Resim: 90495637.png]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler