Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: K2'nin dorina11'i kayırması.Kubek ve TrWarior'un Suçu Neydi?resime bakınız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
O resimleri başkası düzenlemiş
Resimler Benim Elimden Çıkma.Kaynak ve Kanıt: "Warrock Stats" arama butonuna isimleri yaz gerçekleri gör.
normaldir warrock bu ne yapacagı belli olmaz Big Grin
statsan baktım itemlere bakılırsa adam cqc oyuncusu deil geniş alan vb oynuyorsa kd si normal olabilir tabi benim tahminim
Sen bu adamla oynadın mı ? Oynamadın. Sen bu adamı tanıyor musun ? Hayır tanımıyorsun. Şimdi sana 2 çift lafım var. Bilmediğin, tanımadığın kişilerin adını ortalık malı haline getirme. Adam bg oyuncusudur kd'sinden belli. Zombi oynar açar bakarsın.
http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q=tr/ai_rankings

Power mı yapmış. Hayır. İllegal olduğunu mu düşünüyorsun, kusura bakma ama değil. Şimdi şöyle bakalım, sen ban yedin. Yediremiyorsun. Ama suçu g1'de değil biraz kendinde aramaya başlasan gayet iyi edersin. Sana iyi kıyametler diliyorum karşim. Hadi muck.
Kıyametler Derken ? Orda Çok Takıldım KankaSs.gif
Smar, çok iyi olmuş ban yediğin. O kadar iyi olmuş ki inşallah hayatın boyunca ban yersin. Zeka 0 .
[Resim: pskio.png]

Uploaded with ImageShack.us
[Resim: psiz.png]

Uploaded with ImageShack.us
Referans Adresler