Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Elvis Presley-Kralı gelse çizerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 1uwsq.jpg]
Nerede oturuyorsun kardeşim ona göre sana bi yerin telefonunu vericem kendini geliştirip para kazanman için ve daha geniş alanda sanatsal projeler vs. yapabilmen için
Maltepe'de oturuyorum.
Ss.gif ben yinede sana tel numarasını veriyim adamlar Kütahya'da atelyeleri var İstanbul'a geliyorlar ama arada

Güzel sanatlar Üniversite ve Lise'lerine hazırlık (çizgifilim animasyon-grafik-resim-seramik-heykel-iç mimarlık-baskı) Kurslarımız devametmektedir. Soru ve kayıtlarınız için runoartt@gmail.com 505 694 91 71 - 0554 418 94 38
Güzel çizmişin Smile
(01-16-2012 04:03 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Ss.gif ben yinede sana tel numarasını veriyim adamlar Kütahya'da atelyeleri var İstanbul'a geliyorlar ama arada

Güzel sanatlar Üniversite ve Lise'lerine hazırlık (çizgifilim animasyon-grafik-resim-seramik-heykel-iç mimarlık-baskı) Kurslarımız devametmektedir. Soru ve kayıtlarınız için runoartt@gmail.com 505 694 91 71 - 0554 418 94 38

Eyvallah sağol Smile
(01-16-2012 04:06 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]
(01-16-2012 04:03 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Ss.gif ben yinede sana tel numarasını veriyim adamlar Kütahya'da atelyeleri var İstanbul'a geliyorlar ama arada

Eyvallah sağol Smile

bu da çalışmaları vs. var
http://www.facebook.com/runoaRt
Gayet başarılı bir çizim olmuş. Devamını bekliyoruz.
Teşekkür ederim , sağolun Smile
Gayet basarılı
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler