Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: hacklerde artış
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-15-2012 05:51 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]haksız yere ban yiyenler açıyordur oyunu iyi ki geçen yaz bırakmışım

Hem haksız yere ban yicek hemde hack açıcak.Demekki haksız değil ki hacki nerden bulacağını ve kullanacağını iyi biliyormuş derim.
banlanan bazı şerefsizler maksus açıyor nasılsa ban yedik oyunun içine zıçalım diye

http://inciswf.com/bitmednz.swf
hack ler devam ediyor oyuna nedense ama dürüst oyuncuların hesapları kapatılıyor nasıl oluyorsa anlamak güç. heralde şöle düşündüler hesaplarını kapatalım yeniden nasılsa çar açarlar oyuna devam ederler. ama çogu eski oyuncu oyunu bıraktı haberleri yok bundan. suç bizim adminlerde bunlara boyun egiyorlar ve bizide böle eziiyorlar. kimse alınmasın sakın bunlar benim düşüncem düşüncelere saygı göstermeliyiz...
(01-15-2012 08:14 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(01-15-2012 05:51 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]haksız yere ban yiyenler açıyordur oyunu iyi ki geçen yaz bırakmışım

Hem haksız yere ban yicek hemde hack açıcak.Demekki haksız değil ki hacki nerden bulacağını ve kullanacağını iyi biliyormuş derim.

çok doğru tespit bende ban yedim opk odasına girmiştim artık girmiyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler