Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Blocked ne demek?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra wr hesabıma geri dönmek istiyorum bide karne tatili geldi her neyse ben wr statsa girdim nickimi yazdım çıktı tabiki uzun süreden beri bombos durmus hesabım statüsde blocked yazıyor acaba bu ne demektir hesabım banmı yemiş neden yemiş bunu nasıl anlayabiliriz hepinize iyi oyunlar sorunları atlatırsam bu akşam oyundayım bekliyorum.
Blocked yazması ban yediği anlamına geliyor Toplu ban kurbanı olmuş hesabın büyük ihtimalle.
Neden olmuştur herhangi hile falan yapmadım yani bos yere yediysede nasıl açtırırız item olmasada hesabımda baya bi kod vardı.
Hesabındaki kodları g1 den giriş yaparak görebilirsin Ticket atman lazım hesabını açtırmak için. Şuan telefondan giriyorum ticket hakkında detaylı bilgi veremiyeceğim Ticket atma konusu forumda mevcuttu sanırsam.
tek magdur sen değilsin zaten cok kişi var Sad
Teşekkürler arkadaşlar haklısınızdır tabiki uzun süredir takip edemediğim için forum oyunu böyle oldu bakıcağım ticket konusunda g1 e girişede bakıcağım ancak ben ban yediysem tüm hesabım gitmiyormu g1 e nasıl giriş yapacağım ?
G1 e girersin sadece wr hesabın kapalı.
Blocked : Warrock 1.si adminler sana ödül vermişler Smile 1 saat sonra hesabın açılcak ve karakterin ölümsüz olucak Smile
Hesabın warrock politikalarına karşı olduğu için kapatılmıştır. Hesap ops sayfana girebilir, kodlarını kullanabilir, adminlerle bağlantı kurup ticket atabilirsin. Onun dışında kalan hiç bir şeyi yapamazsın. Oyuna girişin yasaklanmıştır.
Teşekkürler arkadaşlar ticket atmak için yardımcı olucak varmı eğer msn facebook gibi adresler yasak değilse özelden bana ulaşabilirler hesabımı açtırmak istiyorum çünkü illegal bir olaya karışmadım boşa kurban olmuşuz Big Grin şimdiden teşekkürler.
Referans Adresler