Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lag sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

3 gündür internet hızım çok düşük.Oyunlarda adamlara vuruyorum 10 saniye sonra işliyor.Lütfen yardım edin böyle olmıyıcak.Modemim Huawei_HG521.3 gün önceye kadar böyle bir sorunum yoktu.Çok hızlıydı bilgisayarım.Ne önerirsiniz?

İyi Forumlar
Huawei dandik bi markadir, modemi değiştirirsen problem kalmaz
Peki teşekkür ederim.Bunu nereden yapabilirim?Vede hangi marka önerirsiniz?
airties 6271 alabilirsin aynı sorun bendede var 6271 interneti daha hızlı 1 hale getiriyor ben bı hafta içinde 1 tane alacağım
AİRTİES in markalarından alacaksın.
Peki en kısa zamanda airties alıcağım.Önerileriniz için teşekkür ederim.
Oyundaki laga göre modem değiştirecekse işin var internetten indirme yaparken orn normalde 500ile indirirken şimdide 500 civarında indiriyorsa sorun yoktursonra sitelere giriş yaparken normaldeki gibi giriyorsa sorun yoktur ama indirme yaparken düşük hızlıysa değiştir derim air dediğim gibi bende 1mb/sn ile indiriyor ama oyunda adamı 4 5 sn sonra vuruyorum sırf oyunu baz alarak değiştirme yapacaksan boş yatırım olur
(01-15-2012 01:04 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Oyundaki laga göre modem değiştirecekse işin var internetten indirme yaparken orn normalde 500ile indirirken şimdide 500 civarında indiriyorsa sorun yoktursonra sitelere giriş yaparken normaldeki gibi giriyorsa sorun yoktur ama indirme yaparken düşük hızlıysa değiştir derim air dediğim gibi bende 1mb/sn ile indiriyor ama oyunda adamı 4 5 sn sonra vuruyorum sırf oyunu baz alarak değiştirme yapacaksan boş yatırım olur

katılıyorum...
Yanlıs hatırlamıyorsam sen wr korea falan yapmaya calısıyodun prxoy kullandıysan olabilir bende onla degistirdikten sonra internet cok yavasladı , yüksek ihtimal ondandır sistemi geri almanı öneririm!
Referans Adresler