Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çözümünü bulana hediyelerim olacak.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Programı açıyorum
Run-Time error '429':
ActiveX component can't create object diyor.Çözümünü bulan arkadaşa g1 yada premium verebilirim.
Hatanın ss sini koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
Çalıştırmak istediğin program bir ocx dosyası kullanıyor yani Active X

Öncelikle bu programın kullandığı ocx i bulmalısın ve windows kayıt defterine ( register) tanıtmalısın bu şekilde sorunun çözülebilir
tanıtmak için
işletim sistemin NT/ serisi ise
windows/system32 dizinine
9x serisi ise
Windows/system dizinine dosyayı kopyalamalısın (ki zaten ordadır diye tahmin ediyorum)

Sonra başlat tan çalıştır a girip regsvr32.exe /i activex.ocx
Gibi bir komut vermelisin,tabi burda activex.ocx yerine programın kullandığı dosyanın ismini yazmalısın..

Programın kullandığı dosyayı bilmiyorsan sistemden kaldırıp tekrar yüklemen belki bir çözüm olabilir..

Veya dosyayı bilmiyorsan , kaldırıp tekrar yüklemek de çözebilir.
(01-14-2012 10:08 AM)unverzagt Yazılan: [ -> ]Çalıştırmak istediğin program bir ocx dosyası kullanıyor yani Active X

Öncelikle bu programın kullandığı ocx i bulmalısın ve windows kayıt defterine ( register) tanıtmalısın bu şekilde sorunun çözülebilir
tanıtmak için
işletim sistemin NT/ serisi ise
windows/system32 dizinine
9x serisi ise
Windows/system dizinine dosyayı kopyalamalısın (ki zaten ordadır diye tahmin ediyorum)

Sonra başlat tan çalıştır a girip regsvr32.exe /i activex.ocx
Gibi bir komut vermelisin,tabi burda activex.ocx yerine programın kullandığı dosyanın ismini yazmalısın..

Programın kullandığı dosyayı bilmiyorsan sistemden kaldırıp tekrar yüklemen belki bir çözüm olabilir..

Veya dosyayı bilmiyorsan , kaldırıp tekrar yüklemek de çözebilir.

Anlattıklarından bişey anlamadım
Dediklerimi teker teker araştırarak yaparsan , iyi bir sonuca varabilirsin.
(01-15-2012 12:20 AM)unverzagt Yazılan: [ -> ]Dediklerimi teker teker araştırarak yaparsan , iyi bir sonuca varabilirsin.

Googleye yazdığımda çıkan şeyler zaten bunlar.Kolay bişey lazım
Dostum bu olayın kolayı yok. '' Çözül sorun çözül'' dediğin zaman olmuyor.
(01-15-2012 12:44 AM)unverzagt Yazılan: [ -> ]Dostum bu olayın kolayı yok. '' Çözül sorun çözül'' dediğin zaman olmuyor.

O programın ocx ini bulcaksın diyon nasıl bulacam sölede bulam
Usta kaldırıp tekrar yükledin mi ?
(01-15-2012 01:06 AM)unverzagt Yazılan: [ -> ]Usta kaldırıp tekrar yükledin mi ?

Kaldırıp yüklencek bişey değil ufak bi boyutta rardan çıkarıp kullanıyosun direk hesap makinesi boyutunda
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler