Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sohserious
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben Bu Adamı Pover Statüsüne Koyabilirmiyim karar veremedim ama 100 Kill İle 18000 exp kasmış ertesi gün aynı şey bidaha.

Ben Team Speak Serverlerine bunu sormak için gittiğimde bana Bi Siteye yönlendirim 8 liraya power lwl satın alabilirsin falan demeye başladılar ben SS atıyım dedim.

[Resim: 1sxgq.jpg]

http://warrock-stats.com/index.php?site=...sohserious

Buda Link. Konuyu açma kurallarında 3 ss demiş benim elimde o kadar kanıtım yok Kusuruma bakmayın Bunu Yapanlar eski arkadaşlarım Diye Ss almadım şuandada statsdan başka elimde kanıt yok.
Ben şüpelendim ama tam bir karar veremiyorum
Bende Emin olamadım ama 500 kill ile 18000 expde normal gelmedi
Adam sana tsde 8liraya hack alabilirsin gel bizle takıl diyor sen hala bu adam hack mi diye soruyorsun Smile ilginç
Hack falan değil. Exp uplar ile hayl hayli kasılır. El başı 2-3 geliyor 4-5 kille.
16 Levelde dar alanda herhangi bir oyunda en az 6-7 adam vurursan , 2 veya 3 ex geliyor.Hele hele Gold pre , Exp up'lar almışsa çok çok rahat kasabilir.
Baktıysan eğer %20 Exp Up Dışında Exp Eşyası yok, Gold Pre 3 Günlük Alınmış Oda Yanılmıyorsam 1 Kere.

He Birde Doğru Diyosun aslında Metehan Ama Kendi Çaplarında Dalga Geçme durumlarıda oldu gittiğimde Smile
(01-14-2012 01:49 PM)r0ddel Yazılan: [ -> ]Baktıysan eğer %20 Exp Up Dışında Exp Eşyası yok, Gold Pre 3 Günlük Alınmış Oda Yanılmıyorsam 1 Kere.

He Birde Doğru Diyosun aslında Metehan Ama Kendi Çaplarında Dalga Geçme durumlarıda oldu gittiğimde Smile

O zaman sorun yok Smile
Referans Adresler