01-13-2012, 08:50 PM
01-13-2012, 08:56 PM
01-13-2012, 08:57 PM
(01-13-2012 08:56 PM)bloodly021 Yazılan: [ -> ]güzelmiş
Item hack dalgasında ban yedikten sonra, bir süre geçti power level dalgasında BAN YEMİŞ HALİ 1 lvl'a düşürüldü. Gerçi ordan canlı çıksa, şu zamanlar ban yemişti herhalde.
Erdem Döşer
01-14-2012, 12:24 AM
Beyler benimde 61 levellik çarım ban yedi . Bende 4 yıldır War Rock oynuyordum ve çara sadece ben giriş yapıyordum . Bilgisayarıma Hack , lag veya IP değiştirme programı olan (Proxy) vb şeyler kurmadım ama görüyorsunuz böyle benim gibi bir çok masum insanı daha banladılar . He Belki bir kaç gün içinde böyle masum olanları geçenki gibi Hesaplarını Aktif hale getirecekler ama eski oyuncuları bir daha kazanacaklarını düşünmüyorum zaten millet lag ve hackten şikayetçiyken birde hack olmadan hack olmuş gibi damga yiyip çarının banlanması oyundan soğunması anlamına gelir . Yani Arkadaşlar Demek istediğim Hesabım tekrardan aktif hale gelse bile Çarımı satmayı düşünüyorum beni artık hiç bir güç bu oyuna bağlayamaz . Bir daha da K2-Network . GamersFirst , Dream Execution isimlerini görüğüm oyunlardan uzak dururum bu da bana ders oldu Bu firmalar kesinlikle Para tuzağıdır. Hepsinin allah belasını versin HAKKIMI HELAL ETMİYORUM GAMERSFİRST ALLAH BELANIZI VERSİN !!!!
01-14-2012, 04:45 AM
(01-14-2012 12:24 AM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Beyler benimde 61 levellik çarım ban yedi . Bende 4 yıldır War Rock oynuyordum ve çara sadece ben giriş yapıyordum . Bilgisayarıma Hack , lag veya IP değiştirme programı olan (Proxy) vb şeyler kurmadım ama görüyorsunuz böyle benim gibi bir çok masum insanı daha banladılar . He Belki bir kaç gün içinde böyle masum olanları geçenki gibi Hesaplarını Aktif hale getirecekler ama eski oyuncuları bir daha kazanacaklarını düşünmüyorum zaten millet lag ve hackten şikayetçiyken birde hack olmadan hack olmuş gibi damga yiyip çarının banlanması oyundan soğunması anlamına gelir . Yani Arkadaşlar Demek istediğim Hesabım tekrardan aktif hale gelse bile Çarımı satmayı düşünüyorum beni artık hiç bir güç bu oyuna bağlayamaz . Bir daha da K2-Network . GamersFirst , Dream Execution isimlerini görüğüm oyunlardan uzak dururum bu da bana ders oldu Bu firmalar kesinlikle Para tuzağıdır. Hepsinin allah belasını versin HAKKIMI HELAL ETMİYORUM GAMERSFİRST ALLAH BELANIZI VERSİN !!!!
Hesabının açılacağı umuduna kapılma artık bitti oyunu bırakman en iyisi
01-14-2012, 10:27 PM
BANLANANLARA VEYA LWL DÜŞENLERE YAZIK OLDU ARLARINDA ARKADAŞLARIMDA VARDI TEKRAR BAKSALAR BELKİ 1-2 Sİ KURTULUR ..!
BANLANANLARA AYZIK OLDU ARKADAŞLARIMDA GİTTİ HAKSIZ YERE ..S
http://forum.warrocktr.com/imza/cache/invinciblex.gif
BANLANANLARA AYZIK OLDU ARKADAŞLARIMDA GİTTİ HAKSIZ YERE ..S
http://forum.warrocktr.com/imza/cache/invinciblex.gif