Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cihad (İslam) Clanı Duyuru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Mevcut durum üzerine clan çoğunluğu olarak Warrock u bırakma aldık.
Artık bu oyuna emek zaman ayırmaya değmez diye düşünüyorum.

Vereceğimiz ortak bi karar üzerine başka bir oyunda yine beraber olarak devam edebiliriz.İhtimaller dahilinde COD MW3 olabilir şuan.

Arkadaşlara tavsiyem charları ban yememiş olsa bile bu oyuna artık para harcamamalarıdır.

Banlamalar hakkında :
Clan olarak banlanan veya level düşen herkesi suçlu veya hack olarak görmediğimiz gibi, charları banlanmayan veya level düşmeyen herkeside temiz olarak görmüyoruz.

Selametle Kalın

Not : kına siparişi alınır
Hakkınızda hayırlısı... beyfendi
Big Grin birkaç clan daha var onlardanda bekliyorum aynı yazıyı.
israilin oyunları bunlar Big Grin
Yolunuz açık olsun iyi bir clandı
haklısınız. hack kullananlar oyuna devam ediyor dürüst oyuncular ise hesapları kapatılıyor ama hakkımı hukiki yolldan arayacagım !!!
(01-13-2012 05:09 PM)serkan aydogdular Yazılan: [ -> ]haklısınız. hack kullananlar oyuna devam ediyor dürüst oyuncular ise hesapları kapatılıyor ama hakkımı hukiki yolldan arayacagım !!!

İşe yarayacağını sanmıyorum.
yaramalı bence susupta bunlara baş eğmem. zaten adalet sarayında görev yapmaktayım hakkımı aramam zor olmayacak !!!
Bende avukatlık bürosunda çalışıyorum zaten babam avukat ceza hukuku hakkında bilgim var ondan önce sen bir kayıt olurken okuduğun sözleşmeyi oku istersen hani üye olurken okumayıp direk işaretlediğin Smile
kardeşim ne yaptıgımı bilmiyorum neden kapandı çarım. gelip pc min her yerine baksınlar herşeyine. hile ye dair bir şey bulamayacaklardır kendime güveniyorum haksız yere çarım neden kapatılıyor bunu söylesinler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler