Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hilebaz ve Küfürbazlar : Yargılanma gününüz kutlu olsun!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yaklaşık 5 yıldır severek ve beğenerek oynadığım güzel oyunumuzda, War Rock oyun yönetiminin otoritesini ortaya koymasından dolayı mutluluk duymaktayım.Tek endişem ve üzüntüm; Masum oyuncuların yanlışlıkla banlanması olacaktır.

Hesap bilgilerini başkalarıyla paylaşmaktan endişe duymayanlar, hesap satışı ve takası yapmaktan endişe duymayanlar, oyunda ve lobide küfür ve hakaret içerikli konuşmaktan endişe duymayanlar, hile programları kullanarak masumiyete zarar vermekten endişe duymayanlar, Adaleti ve Adalet savaşçılarını mağlup edeceğini düşünerek haksızlığa yelken açanlar : Yargılanma gününüzü en içten duygularımla kutluyorum!

Yaşasın Adalet!

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
5 senedir neredeydi adalet ?

Bundan sonra Warrocktan bir hayır geleceğini sanmam. En başta Türk Admin yok. K2 Türkiye ile bağlarını koparttı.
K2nin okadar çok oyunu varki hangi birine yetişiceklerini şaşırıyorlar geç gelen adalet yaşasın hacksiz oynamak isteyenler birşeyler istiyorsanız birşeylerden fedakarlık ediceksiniz açın yeni hesap oynayın hacksiz =)
(01-12-2012 11:06 PM)Beyzade Yazılan: [ -> ]5 senedir neredeydi adalet ?

Bundan sonra Warrocktan bir hayır geleceğini sanmam. En başta Türk Admin yok. K2 Türkiye ile bağlarını koparttı.

Gitti mi Hızır?
Baya oldu Big Grin
Çok güzel oldu beni de banladılar, ne kadar güzel powerlevel yapmışım hesaba bakın.

http://warrock-stats.com/index.php?site=...ame=wavexx
Kutay mağarada nasıl ısındın panpa?
Uzun zamandır girmiyorum demekki girsem benide banlarlardı diger olaydada durduk yere ban yemiştim açıldı geri xgametr sayesinde mutluyum ne diyim Smile Big Grin

Sherlock

(01-12-2012 11:23 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]

Gitti mi Hızır?

Sadece Hızır değil, K2 Türkiye İstanbul şubesini kapattı. Sadece Amerika' da bulunan 2 - 3 Türk yönetici ile devam edecekler.
(01-12-2012 11:57 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]
(01-12-2012 11:23 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]

Gitti mi Hızır?

Sadece Hızır değil, K2 Türkiye İstanbul şubesini kapattı. Sadece Amerika' da bulunan 2 - 3 Türk yönetici ile devam edecekler.

Durum o derece vahim yani. Ama saçma geliyor. Bu kadar çok pazar payı olan biyerle bağlantıları kesmek mantıklı değil. Ama K2'nin bunu hesaplamadan böyle bişey yapması zaten olanaksız. Gerçi bu son banlanma, hack olayları filan karşısında bayağı güç kaybetti Warrock pazar payı düşmüşte olabilir.

@MeteHan: Ateşi keşfettim olm!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler