01-13-2012, 12:08 PM
Sayfalar: 1 2
01-13-2012, 04:23 PM
Bende bann yemisim , daha hafta sonu 2 evente girdim , bütün hafta ici yoktum gelip bi baktım banned
01-13-2012, 10:17 PM
(01-12-2012 08:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hacksiz oyun istiyordunuz birşeylere sahip olmak için bazı şeylerden fedakarlık ediceksiniz =) açın yeni hesap oynayın şimdi hacksiz hacksiz =)
HESAPLAR KAPATILDI DİYE HACK BİTTİ Mİ SANIYORSUN. OPK HACKİ YAPAN ZATEN K2 NİN KENDİSİ.
OYUNDA HALA BİR SÜRÜ HACK VAR!!!!!!!!!!!!!!
01-13-2012, 10:23 PM
(01-13-2012 10:17 PM)etavsan Yazılan: [ -> ](01-12-2012 08:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hacksiz oyun istiyordunuz birşeylere sahip olmak için bazı şeylerden fedakarlık ediceksiniz =) açın yeni hesap oynayın şimdi hacksiz hacksiz =)
HESAPLAR KAPATILDI DİYE HACK BİTTİ Mİ SANIYORSUN. OPK HACKİ YAPAN ZATEN K2 NİN KENDİSİ.
o kadar sacma konustunki? K2 opk yapıyor he? hack tabiki bitmez! WarRock hala free2play oyunu bunu unutma bence ondan bu kadar hacker var!
01-13-2012, 10:43 PM
Ben hiçbir illegal bir şey yapmadım charımda. Aynen duruyor. Hack - Lag programları - Overclock - Net Limiter Kullanıp ban yiyenlere sesleniyorum. Bir oyunda ban yemek "HACK AÇMAK" anlamına gelmez. Bir sürü neden var ban yemek için. Bu genel bir ban wave. HACK KULLANMADIĞIN SÜRECE BAN YEMEZSİN düşüncesini size kim aşılamış bilmiyorum ama güzel keklemiş sizi. Geçmiş olsun "HAKSIZ" yere ban yiyenler. (Kimin ne kadar haksız olduğunu hepimiz biliyoruz...)
Free2Play oyununda HER ZAMAN hack olur. Bunu öğrenemediniz mi hâlâ ? HA EĞER BU DEVİRDE HACKSİZ OYUN İSTİYORSAN GİT MARIO OYNA !!!
(01-13-2012 10:17 PM)etavsan Yazılan: [ -> ](01-12-2012 08:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hacksiz oyun istiyordunuz birşeylere sahip olmak için bazı şeylerden fedakarlık ediceksiniz =) açın yeni hesap oynayın şimdi hacksiz hacksiz =)
Free2Play oyununda HER ZAMAN hack olur. Bunu öğrenemediniz mi hâlâ ? HA EĞER BU DEVİRDE HACKSİZ OYUN İSTİYORSAN GİT MARIO OYNA !!!
01-13-2012, 11:05 PM
(01-13-2012 10:43 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]Ben hiçbir illegal bir şey yapmadım charımda. Aynen duruyor. Hack - Lag programları - Overclock - Net Limiter Kullanıp ban yiyenlere sesleniyorum. Bir oyunda ban yemek "HACK AÇMAK" anlamına gelmez. Bir sürü neden var ban yemek için. Bu genel bir ban wave. HACK KULLANMADIĞIN SÜRECE BAN YEMEZSİN düşüncesini size kim aşılamış bilmiyorum ama güzel keklemiş sizi. Geçmiş olsun "HAKSIZ" yere ban yiyenler. (Kimin ne kadar haksız olduğunu hepimiz biliyoruz...)foruma kayır olurken imzada I love warrock var.
Onu I Hate warrock yapmalıyız(:
01-13-2012, 11:09 PM
(01-13-2012 11:05 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ](01-13-2012 10:43 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]Ben hiçbir illegal bir şey yapmadım charımda. Aynen duruyor. Hack - Lag programları - Overclock - Net Limiter Kullanıp ban yiyenlere sesleniyorum. Bir oyunda ban yemek "HACK AÇMAK" anlamına gelmez. Bir sürü neden var ban yemek için. Bu genel bir ban wave. HACK KULLANMADIĞIN SÜRECE BAN YEMEZSİN düşüncesini size kim aşılamış bilmiyorum ama güzel keklemiş sizi. Geçmiş olsun "HAKSIZ" yere ban yiyenler. (Kimin ne kadar haksız olduğunu hepimiz biliyoruz...)foruma kayır olurken imzada I love warrock var.
Onu I Hate warrock yapmalıyız(:
Benim "I LOVE WARROCK" geçerli hala. Charım duruyor çünkü hakkına girmedin kimsenin charımla. Aynen duruyor oynuyorum istediğim zaman.

01-14-2012, 12:20 AM
@15 o laf bana sanırım
pardonda Allah sana akıl vermiş demi? bazı haltları yemeden önce düşün diye. o kadar para yatırırken -ahaha famas retail gelmiş, hemen almalıyım veya güzel güzel rush atarken veyahut opkda charın kasılırken ve sen %99 oldu bugun 2level alsam oh mis diye düşünürken warrock ciciydi ondan başka oyun yoktu demi? ama hesaplar tutmadı
ve kimse sana silah zoruyla para yattırmadı ama şimdi banlandınız warrock bok gibi warrock hack lag adaletsizler demi? tabi öyle neden çünkü asosyal hayatınızın tek parçası hesabınız banlandı ergen deyimiyle banned oldu 
pardonda Allah sana akıl vermiş demi? bazı haltları yemeden önce düşün diye. o kadar para yatırırken -ahaha famas retail gelmiş, hemen almalıyım veya güzel güzel rush atarken veyahut opkda charın kasılırken ve sen %99 oldu bugun 2level alsam oh mis diye düşünürken warrock ciciydi ondan başka oyun yoktu demi? ama hesaplar tutmadı
ve kimse sana silah zoruyla para yattırmadı ama şimdi banlandınız warrock bok gibi warrock hack lag adaletsizler demi? tabi öyle neden çünkü asosyal hayatınızın tek parçası hesabınız banlandı ergen deyimiyle banned oldu 
Sayfalar: 1 2