Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avrupa ile Türkiye arasındaki fark
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İzlemiştim önceden.Çok güzel paylaşım için teşekkürler.
Türkiye'ye kurban olurum. Almanya'yıda gördük.
Elbette böyle bir şey söz konusu bile olamaz.Kara propagandayı "tatlı ve anlamlı" bir şekilde Yüce Türk Gençlerine sunmaya çalışan mihrakların oyunlarına gelmeyin lütfen.Bu mihraklar, sunumlarıyla, gençlerimizin Devletine ve Milletine olan güvenlerini ortadan kaldırmayı hedeflemektedirler.

Kara propaganda içerikli video ve metinler, direkt ve açıkça Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Yüce Türk Milletini küçük düşürmeye ve Yüce Türk Gençlerinin moralini hedef almaktadırlar.

Asırlar boyunca sömürgeci anlayışlarıyla masum milletlerin varlıklarını sömüren zihniyetler, müreffeh yaşam algısını "acımasız ve haksızca" empoze etmeye çalışmaktadırlar.

Kara propaganda, "tatlı ve anlamlı" algıyı yansıtırken, hakikate sığmayan argümanları ile bir milleti ve geleceğini karamsarlığa ve bozuşmaya yönlendirmeyi hedeflemektedir.

Farkındalığı algıladığınız an, izlediğiniz videoları ve okuduğunuz metinleri, seyrettiğiniz hayatı daha anlamlı ve gerçekçi yorumlayacaksınız.

Hedef sizsiniz! Unutmayın..

Asil ve Yüce Türk Gençlerine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
(01-12-2012 11:58 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Elbette böyle bir şey söz konusu bile olamaz.Kara propagandayı "tatlı ve anlamlı" bir şekilde Yüce Türk Gençlerine sunmaya çalışan mihrakların oyunlarına gelmeyin lütfen.Bu mihraklar, sunumlarıyla, gençlerimizin Devletine ve Milletine olan güvenlerini ortadan kaldırmayı hedeflemektedirler.

Kara propaganda içerikli video ve metinler, direkt ve açıkça Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Yüce Türk Milletini küçük düşürmeye ve Yüce Türk Gençlerinin moralini hedef almaktadırlar.

Asırlar boyunca sömürgeci anlayışlarıyla masum milletlerin varlıklarını sömüren zihniyetler, müreffeh yaşam algısını "acımasız ve haksızca" empoze etmeye çalışmaktadırlar.

Kara propaganda, "tatlı ve anlamlı" algıyı yansıtırken, hakikate sığmayan argümanları ile bir milleti ve geleceğini karamsarlığa ve bozuşmaya yönlendirmeyi hedeflemektedir.

Farkındalığı algıladığınız an, izlediğiniz videoları ve okuduğunuz metinleri, seyrettiğiniz hayatı daha anlamlı ve gerçekçi yorumlayacaksınız.

Hedef sizsiniz! Unutmayın..

Asil ve Yüce Türk Gençlerine sonsuz sevgi ve saygılarımla.

Evet Sonuç?

Derdin ne senin anlamış değilim.Açıkcası sen milletin gözünü boyamakla meşgulsün,hakikati göremiyorsun.Ben Türkiye'mi canım pahasına seviyorum.

Ama bunlar acı gerçekler.
(01-13-2012 10:36 AM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Ama bunlar acı gerçekler.

Berlin mi? Paris mi? Ya da Londra'da mı yaşadın?

Yoksa Avrupa'ya gitmeden sadece gördüğün bir video üzerinden mi böyle düşünüyorsun?
(01-13-2012 10:44 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(01-13-2012 10:36 AM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Ama bunlar acı gerçekler.

Berlin mi? Paris mi? Ya da Londra'da mı yaşadın?

Yoksa Avrupa'ya gitmeden sadece gördüğün bir video üzerinden mi böyle düşünüyorsun?

Parisde yaşadım Ve çoğunu gördüm.
Bu yıllar önce avrupa ile italya arasındaki farkları konu alan bir video aslında. İtalyan insanıyla da toplum yapısı olarak epey benzemekteyiz. Videodaki italya bayrakları türkiye olarak değiştirilmiş. tabelalar, cep telefonları, uçak gibi bir iki bölümü çıkardığımız acı gerçek ortaya çıkar ve videonun tamamı doğrudur. Ben Yüce Türk Milletinin yaya geçidinin ne olduğunu bildiğine hiç bir şekilde inanmıyorum. Adımı mı attığım anda durması lazımken daha çok gaza basan bir zihniyet var. Tam tersinde de yaya geçidinde yayaya durup yol verince de arkadan kornalar ve muhtemel küfürler gelmektedir. Otobüs ve minibüs şöförlerinin ufak duraklarda durmadğını da sanırım biliyoruz. Bürokrasininde ne kadar çetrefilli olduğunu da sanırım biliyoruz. Ülkemizde sporun sadece futbol ve arada da basketbol olduğunu da biliyoruz. Bu arada otoyolların kasap kaynadığını ve park etme kültürünün olmadığını da sanırım söylememe bile gerek yok. Toplu alanlarda herhangi bir sıra kültürü yerine izdiham kültürününde olduğunu biliyoruz her gün haberlerde görebiliyoruz.

Kendi çıkardığım sonuca bağlamak gerekirse, Yüce Türk Milletinin sahip olmadığı kültürü kazanması için Türk Eğitim Sisteminin baştan aşağıya değişmesi gerekmektedir ve ehliyet kursları gibi eğitimin yeter düzeyde verildiği ve sınavlarının vasatın çok kez altında olduğu bazı sistemlerin %100 revizyona girmesi Yüce Türk Milletinin kültürünü arttıracaktır şeklinde ben düşünüyorum. Sizleri bilemem.

Merak edenler içinde İngiltere'de 1 aya yakın süre geçirdim ve en iyi arkadaşlarımda İtalyan olanlardı.
Ben Almanyada yasıyorum dogru böyle yerleri var ama kötü yerleride cok! Okulda ögrencilerin ögretmenlere karsı saygısı 0 yada büyüklere.... Sigara yasagına Türkiye'de daha cok dikkat ediyorlar..Yaya gecidi hakkında dogru olmus hemen duruyorlar Türkiye'de yayalar yol veriyor! Park etme işi insanın nasıl biri olduguna baglı alman biride acık gözlü biri ise oda aynı seyi yapar , o karsılastırma sacma buldum.Kısacası insandan degisir o! Avrupa'yı büyük mükemmel bisey sanmayın , Türkiye'min kokusunu bile seviyorum her tatile gelip ucaktan indigim zaman
Lütfen artık bu Türkiye Dünyanın en iyi ülkesi ayaklarını bırakalım.Türkiye'yi bende canım pahasına seviyorum.Ve bu toprağa dayımı şehit verdim.

Türkiye Atatürk devri hariç hiçbir zaman mükkemmel olmadı ve bence bu gidişle olamayacak.
Turgay'ın dediği gibi Türkiye'de bir çok şeyin değişmesi gerek.İnsanların insanlık dersi alması gerek.

İnsandan insana değişiyor ise niçin bu olaylar genelde Türkiye'de görünüyor.Bizim neredeyse 90 yıllık zamanımızda Türkiyemizi niçin geliştiremedik;Çünkü insanlar herzaman üç kağıtcılık peşinde.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler