Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Online
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar bende bırakıyorum artık Knight online oynuyorum.Charım banlanmasada bu kadar hack acmayan illegallik yapmayan kişiler ban yedi.Bu beni oyundan soğutmaya yetti.İlerde benide banlarlar suçsuz yere.
Can DOĞAN arkadaşım gel sende benim gibi MW2 yada MW3 al birlikta adam gibi oyun oynayalım.Wink
Bende ikiside var sorun olmaz sen hangisini alırsan birlikte oynarız.
(01-12-2012 03:34 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]arkadaşlar bende bırakıyorum artık Knight online oynuyorum.Charım banlanmasada bu kadar hack acmayan illegallik yapmayan kişiler ban yedi.Bu beni oyundan soğutmaya yetti.İlerde benide banlarlar suçsuz yere.

(01-12-2012 03:41 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Can DOĞAN arkadaşım gel sende benim gibi MW2 yada MW3 al birlikta adam gibi oyun oynayalım.Wink
Bende ikiside var sorun olmaz sen hangisini alırsan birlikte oynarız.

Can Doğan,
Evet sana katılıyorum.Benimde durduk yere çarım ban yedi.Gold premiumum olmasına rağmen.Bu oyuna para verilmez.Bende yarın açılcak ZombiRocku bekliyorum.Harika bir oyun.Sanada tavsiye ederim.

aressx,
Sanada bu oyuna para yatırmamanı tavsiye ederim.Yakın zamanda suçsuz yere hakkının yeniliceğine garanti veririm!
Sevgili PROJeKTöR arkadaşım ben bu oyunu bırakalı 1 senden fazla oluyor. istersen stats dan girip bakabilirsin nickim: xackobox
ben bu oyunun ne mal olduğunu taa o zaman anladım ve bıraktım.
ama charım halen açık.
MW2 MW3 o oyunları hiç bilmem (:
Warrock oyna Big Grin piyasada bir sürü oyun var al işte birini
MW3 oynarız ama 1 2 el attıkdan sonra sıkıyor şahsen beni mw3
Su gamersfirst'ün yeni oyunu apb reloaded gezelmis Smile bence onu oyna , knight hackerdan gecilmiyor bildigime göre warrocktan daha beter hackler var ordada!
(01-13-2012 04:11 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Su gamersfirst'ün yeni oyunu apb reloaded gezelmis Smile bence onu oyna , knight hackerdan gecilmiyor bildigime göre warrocktan daha beter hackler var ordada!

Hala gamersfirst'in oyunlarını mı oynamayı düşünüyorsun? Smile
Referans Adresler