01-12-2012, 03:01 PM
Cinematique denilen arkadaş dün bir konu açtı, konu başlığı:Eşcinsellerin Haykırışı konu içeriği: "Daha önce hiç ib*e şarkısı dinlemediniz mi beyler? Buyurun:" bu yazının hemen altında da youtube'den alınmış Bursaspor taraftarının takımı için yapmış olduğu tezahürat videosu, ben bu vatandaşın açtığı konuyu ve içeriğini gördükten sonra gerekenin yapılması için Turgay EMEK'e özel mesaj yoluyla ulaşarak konuyu anlattıktan sonra gerekeni yapmanı rica ederim dedim, kendisi de saolsun Cinematique'nin açmış olduğu konuyu sildi. Daha sonra da öm yoluyla bu konuyu açan
vatandaşa son derece saygılı bir şekilde, konu açarken biraz daha dikkatli ol, böyle konu ve başlık olmaz diye mesaj attım.
Kendiside saolsun bana öm yoluyla mesaj atmış fakat o pek saygılı olmamış.Bu kişiye şimdi bir kez daha söylüyorum "Cinematique böyle konu başlığı ve konu içeriği olmaz sen böyle yaparak aslında o taraftara değil, o takımı destekleyen bütün bir şehire hakaret etmiş oluyorsun, sen sinirlendin diye Türkiye'nin 4. büyük şehri hakaret göremez çarşı grubu senin gibilerle doluysa vayy Beşiktaş'ın haline..."
Bu arkadaşın bana göndermiş olduğu +1 rep puanın içindeki mesajı da
aşağıdaki ekran görüntüsüyle paylaşmak istiyorum ve gerekenin yapılmasını rica ederim.Sevgilerimle.
![[Resim: 1rnyy.jpg]](http://e1201.hizliresim.com/t/d/1rnyy.jpg)
vatandaşa son derece saygılı bir şekilde, konu açarken biraz daha dikkatli ol, böyle konu ve başlık olmaz diye mesaj attım.
Kendiside saolsun bana öm yoluyla mesaj atmış fakat o pek saygılı olmamış.Bu kişiye şimdi bir kez daha söylüyorum "Cinematique böyle konu başlığı ve konu içeriği olmaz sen böyle yaparak aslında o taraftara değil, o takımı destekleyen bütün bir şehire hakaret etmiş oluyorsun, sen sinirlendin diye Türkiye'nin 4. büyük şehri hakaret göremez çarşı grubu senin gibilerle doluysa vayy Beşiktaş'ın haline..."
Bu arkadaşın bana göndermiş olduğu +1 rep puanın içindeki mesajı da
aşağıdaki ekran görüntüsüyle paylaşmak istiyorum ve gerekenin yapılmasını rica ederim.Sevgilerimle.
![[Resim: 1rnyy.jpg]](http://e1201.hizliresim.com/t/d/1rnyy.jpg)