Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gerekenin Yapılmasını Rica Ederim.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Cinematique denilen arkadaş dün bir konu açtı, konu başlığı:Eşcinsellerin Haykırışı konu içeriği: "Daha önce hiç ib*e şarkısı dinlemediniz mi beyler? Buyurun:" bu yazının hemen altında da youtube'den alınmış Bursaspor taraftarının takımı için yapmış olduğu tezahürat videosu, ben bu vatandaşın açtığı konuyu ve içeriğini gördükten sonra gerekenin yapılması için Turgay EMEK'e özel mesaj yoluyla ulaşarak konuyu anlattıktan sonra gerekeni yapmanı rica ederim dedim, kendisi de saolsun Cinematique'nin açmış olduğu konuyu sildi. Daha sonra da öm yoluyla bu konuyu açan
vatandaşa son derece saygılı bir şekilde, konu açarken biraz daha dikkatli ol, böyle konu ve başlık olmaz diye mesaj attım.
Kendiside saolsun bana öm yoluyla mesaj atmış fakat o pek saygılı olmamış.Bu kişiye şimdi bir kez daha söylüyorum "Cinematique böyle konu başlığı ve konu içeriği olmaz sen böyle yaparak aslında o taraftara değil, o takımı destekleyen bütün bir şehire hakaret etmiş oluyorsun, sen sinirlendin diye Türkiye'nin 4. büyük şehri hakaret göremez çarşı grubu senin gibilerle doluysa vayy Beşiktaş'ın haline..."
Bu arkadaşın bana göndermiş olduğu +1 rep puanın içindeki mesajı da
aşağıdaki ekran görüntüsüyle paylaşmak istiyorum ve gerekenin yapılmasını rica ederim.Sevgilerimle.
[Resim: 1rnyy.jpg]
Bu olayı beşiktaş ile karıştırma.Karıştırırsan düşmanın çok olacaktırAngry
adam burda makara yapmak istemiş bende yorum atmıştım fazla üsteleme benceSmile
Bursalımısın top Big Grin
Cinematique yi destekliyorum dediği konuda a'dan z'ye haklıdır az bile demiş. Zaten biliyoruz bursaspor'un taraftarının grubunun ne olduğunu.
(01-12-2012 06:20 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Cinematique yi destekliyorum dediği konuda a'dan z'ye haklıdır az bile demiş. Zaten biliyoruz bursaspor'un taraftarının grubunun ne olduğunu.

BURSA SPOR taraftarı sence nedir?Top mu?

Nerden vardın bu görüşe?

Mantıksızca şeyler yazıyorsun şu an.
ilgili kişiler 3 gün banlandı
(01-12-2012 06:53 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ilgili kişiler 3 gün banlandı

Dediği kelime 3 harf diye mi 3 gün ? Big Grin Big Grin
TEŞEKKÜR EDERİM TURGAY EMEK.. Bu saint max denilen vatandaşa ben bir iki kelime söyleyecektim ama sen gerekeni yapmışsın saolasın.
Adalet yerini bulmuştur.
(01-12-2012 06:53 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ilgili kişiler 3 gün banlandı

Türk oyuncularına gerçekten emek veren güzide Turgay Emek'e hassasiyeti için teşekkür ediyorum.

Esasen, insanlık değerlerine ve haysiyetine uymayan "aşağılama ve hakaret", karakter oluşumunu tamamlayamamış ve saygı algılsallığını oturtamamış zihniyetlerde heyecan ve itibar bulurken, gerçekte, masumiyete ve yaşam felsefesine aykırı bir konum edinmektedir.

Bir Bursa'lı olarak; Futbolun F'sinden bile anlamayan ve fanatizme karşı uyanık bir insan olarak, WarrockTR Ailesi çatısı altında böyle bir konuyu ve yorumları gördüğüm için utanç duyuyorum.

Şiddet ve nefret barındıran her türlü eylem, kınanması ve cezalandırılması gereken bir davranıştır. Kontrolsüz davranışların hakimiyetinde bir yaşam, şiddet ve nefretin esaretinde bir zalimliğe dönüşecektir.

Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Referans Adresler