Beyler az önce aşağıdaki konuyu okudum ve kendi charıma giriyim dedim. Yaklasık 1-2 aydır oyuna girmiyorum bile dersler yüzünden. Fakat benim charımda ban yemiş. Ne hack kullandım bugüne kadar nede başka oyunlarda hile kullandım. Şimdi Jerico bize hack muamelesi yapıp haksız yere herkesin charını kapatıyor. Sapıttılar yine. Oyuna başlayalım derken bıraktırıyorlar.
Buda charımın Statsı :
http://warrock-stats.com/index.php?site=...e=biqbrave
Dayanamaz açarlar banları, powerları geri verdiler adamlar kurusıkıdan başka bişi deil.
Benim çarımda ban yedi inş açılır. Pre almıştım daha yeni boşa gitti süre

hay be ben de ban yemişim boşu boşuna hiç hack falan kullanmadım bu adminlerin başka işi yok mu ya
lan zaten o Jericho hıyari türkleri hedef almiş hackleri banlicaklarina adam keyfi ban yapmiş lan glod g1 alinan cara kim hack yaparki kapatilacak korkusuyla haram zikkim olsun ALLAH fitil fitil getir sin onlardan
lan zaten o Jericho hıyari türkleri hedef almiş hackleri banlicaklarina adam keyfi ban yapmiş lan glod g1 alinan cara kim hack yaparki kapatilacak korkusuyla haram zikkim olsun ALLAH fitil fitil getir sin onlardan
ya bende banlandım ama statsda last bansda görünmüyo hesabım
Hepinizin hesapları geri açılcak
ulan hack yapan alcaklar bıde yapmadım demeyın prelı wall acıp ucanlar kım yerlermı bırde turkluk ayagına yatmayın yok turklerı hedef almıslar caktırmadan yapıyorsunuz aklınız sıra ama yemezler ben tuncellı62 64 level
Ya beyler bende ban yemişim 1 senedir girmiyordum oyuna

benimkini açmamışlar
(01-15-2012 09:19 AM)zeus62 Yazılan: [ -> ]ulan hack yapan alcaklar bıde yapmadım demeyın prelı wall acıp ucanlar kım yerlermı bırde turkluk ayagına yatmayın yok turklerı hedef almıslar caktırmadan yapıyorsunuz aklınız sıra ama yemezler ben tuncellı62 64 level
şş çaktırma biz hackiz.