Charı resmi olarak geri almış bulunuyorum. 2-3 günlük zaman zarfında illegal hiçbir şey gelmedi başına çok şükür. MSN'i falan bende.
Charı geri almamda ÇOK BÜYÜK yardımı bulunan "METİN KANDEMİR" abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım
sonunda eline geçti ya şu hesap kaç gündür çekmediğimiz çile kalmadı

(01-10-2012 08:55 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]sonunda eline geçti ya şu hesap kaç gündür çekmediğimiz çile kalmadı 
Aynen valla

Metin ABIME hiç güleceğim yoktu metin seni bu arkadaşlar 18 yaşında mı biliyor?
(01-10-2012 09:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Metin ABIME hiç güleceğim yoktu metin seni bu arkadaşlar 18 yaşında mı biliyor?
Bro olay şu bu tum heryerde görünür sana yardımı dokunan birilerine herzaman hitap takmışşındır bu olay kanadada aynıdır Türkiyedede sadece Diller farklı olduğu için değişik gelir Kanadada bir adama boyle yapsaydın Dude Dude Başının etini yerdi ama herşeyide abartmadan yapmak tabikide mantıklısı

(01-10-2012 09:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Metin ABIME hiç güleceğim yoktu metin seni bu arkadaşlar 18 yaşında mı biliyor?
senin düşüncene göre abilik sadece yaşla olmuyor metecim

zaferi taa rto clanını kurduğum zamandan beri tanırım.O zamandan beri başına birşey geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım bu yüzden abi olarak görüyor olabilir oysaki o da biliyor benim kaç yaşında olduğumu ...
hemen açıklama yapın Telefondan gülücük ekleyemiyorum adama espirisine yazdım metin abim çok büyük biridir yemek falan dağıtır fakire.
Telefondan gülücük nasıl ekleyemiyon ya

Ekledim simdi, cin malı mı?