Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Devamsızlık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar 8. sınıf öğrencilerine devamsızlık hakkı kaç gün 1. dönem için.
1. dönem falan ayrı değil diye biliyorum toplam 20 normal 20 rapor ve izin sanıyorum Big Grin
her dönem için 20 gün diye biliyorum ama bi hocalarına sor
Yok 8 de istediğin kadar yap 3 seene once arkadasım 25 felan yapmıştı genede sınfı geçti 8 de kalma yok zaten=)
ilkokulda kalma yok hele 8. sınıfta Big Grin kalmak için çok uğraşman lazım Big Grin
kalmassın büyük ihtimal ama lisede 19,5 normal 24,5 raporlu devamsızlıkk hakkın var 8. sınıf içinde farklı değildir heralde
ne ilk okul ne orta okul nede lisede sınıfta kalma pek kalmadı diye biliyorum Big Grin
(01-10-2012 05:59 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]ne ilk okul ne orta okul nede lisede sınıfta kalma pek kalmadı diye biliyorum Big Grin

lisede ? behçet kemal çağlar lisesinde her sene 180 den fazla kişi sınıfta kalıyor.
Kağıt geldi eve resmen ilk dönem 7,5 gün devamsızlıktan bilmem bir şey para cezası diye.
(01-10-2012 06:27 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Kağıt geldi eve resmen ilk dönem 7,5 gün devamsızlıktan bilmem bir şey para cezası diye.

Para cezası mı o ne öyle ya, nerede okuyorsun sen?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler