Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kurşun öldürmez yalanlar gibi.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bizim olurumuz yoktu sende bende yanlıştık baştan sona kadar.Bilirsin haklı oldugum zaman bile susardım o bakışına esir
olmamak için zordu yalanlarla yaşadıgımı bilmek ama bir nokta koyamıyordum ya senden sonrakide senden daha fazla yalan
sölerse diye.Yankılanıyordu kulaklarımda 'onsuzluk dünyanın sonumu' cümleleri ama cevap veremiyordum o benim dünyam die
benim dier kişilerden tek farkım her gecemi göz yaşlarımın süslemesiydi ve kendime sarıldıgımı hissetmemdi.Uzaklaşıyorduk
birbirimizden birbirimizi ve yaşadıklarımızı bilerek.Hayatta herşey bir derstir ya ben aldım aşk'la iligili dersimi
bana o kadar şey ögrettiki hepsi aynı şeyi hatırlatıyordu 'seni'.Nefrette vardı içimde gülüşünü bekliyen bir bende
ne tuaf deyilmi gülüşün nefreti yok ediyordu ama yaşattıklarını deil bizim gerçeklerimiz bile acı çekmişti.

Şimdi sana haykırıyorum nefretim,herşeye ragmen senmi doğruydun benmi yoksa herşey sessizligindemi çıglık çıglıgaydı.
Bizim tek gerçegimiz yalanlarındı küllerinide rüzgar aldı gitti tek hatıramız derinlerde saklanan izlerindi.

Seviyorum böyle şarkıları. Buda gerçekten iyi.
müzik güzel gerçekten bide alttaki resimde jilet gibi çıkmışın dostum Big GrinBig Grin
(01-09-2012 04:40 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]müzik güzel gerçekten bide alttaki resimde jilet gibi çıkmışın dostum Big GrinBig Grin

Haha teşekkür ederim Big Grin Big Grin evet müzik baya iyi bu adamın bi çok hoşuma gidiyor zaten Smile
Bu ne karamsarlık ya, az hayatın iyi yönlerine bakın Big Grin
(01-09-2012 11:11 PM)Star Yazılan: [ -> ]Bu ne karamsarlık ya, az hayatın iyi yönlerine bakın Big Grin

Yok abi ya en azından duygu antrenman'ı yapıyoruz Big Grin bence güneşsiz soğuk ve karlı ankarada bundan başka iyi bişey yapılamaz gibi Big GrinBig Grin Big Grin
Referans Adresler