Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sorun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar hiç bişe gorunmuodu neden acaba ? sadece yol vardı binalar felan hiç bişe yoktu
lütfen cevap verin cok önemli
Rüyanda mı ?
ya yok normal oyunda ne sayıklıon sen ?
Hangi bölümde ne zaman onları yazarsan bide bilgisayarın özelliklerini bu şekilde sana yardımcı olamayacağımızı söylemeye çalıştım.
Daha detaylı anlatırmısın.
Bide 2 tane konu açmışsın birisini sil...
(01-01-2010 06:26 PM)Santakill3r Yazılan: [ -> ]arkadaşlar hiç bişe gorunmuodu neden acaba ? sadece yol vardı binalar felan hiç bişe yoktu
lütfen cevap verin cok önemli

Foruma yeni gelen bir kişi bu konuyu görse deprem mi oldu sanır?

Sorunun ne ss le göster bakalım.

TaTy

Arkadaşın biri konu açar : Sorun

Alıntı:arkadaşlar hiç bişe gorunmuodu neden acaba ? sadece yol vardı binalar felan hiç bişe yoktu .lütfen cevap verin cok önemli

Ötekisi cevap verir :
Alıntı: Rüyanda mı ?

Sonra yardıma ihtiyacı olan :
Alıntı: ya yok normal oyunda ne sayıklıon sen ?

Komedi (: [Resim: hiho.gif]
HahaBig Grin
sizden yardım isteyende suç...adam gibi sorduk adam gibi cevap veremediniz...yok dalga gecmeler yok fıkralar...adam gibi cevap veremiosanız sorun bende değil sizdedir Angry
(01-01-2010 07:19 PM)Santakill3r Yazılan: [ -> ]sizden yardım isteyende suç...adam gibi sorduk adam gibi cevap veremediniz...yok dalga gecmeler yok fıkralar...adam gibi cevap veremiosanız sorun bende değil sizdedir Angry

Burda sorun sende.Gelmişin anlamsız şeyler yazıp bizden yardım istiyorsun.İlk önce tam olarak sorunun ne onu öğren sonra buraya yaz bi kaç resim koy bak nasıl yardım ediyoruz......
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler