arkadaşlar hiç bişe gorunmuodu neden acaba ? sadece yol vardı binalar felan hiç bişe yoktu
lütfen cevap verin cok önemli
ya yok normal oyunda ne sayıklıon sen ?
Hangi bölümde ne zaman onları yazarsan bide bilgisayarın özelliklerini bu şekilde sana yardımcı olamayacağımızı söylemeye çalıştım.
Daha detaylı anlatırmısın.
Bide 2 tane konu açmışsın birisini sil...
(01-01-2010 06:26 PM)Santakill3r Yazılan: [ -> ]arkadaşlar hiç bişe gorunmuodu neden acaba ? sadece yol vardı binalar felan hiç bişe yoktu
lütfen cevap verin cok önemli
Foruma yeni gelen bir kişi bu konuyu görse deprem mi oldu sanır?
Sorunun ne ss le göster bakalım.
Arkadaşın biri konu açar : Sorun
Alıntı:arkadaşlar hiç bişe gorunmuodu neden acaba ? sadece yol vardı binalar felan hiç bişe yoktu .lütfen cevap verin cok önemli
Ötekisi cevap verir :
Alıntı: Rüyanda mı ?
Sonra yardıma ihtiyacı olan :
Alıntı: ya yok normal oyunda ne sayıklıon sen ?
Komedi (:
![[Resim: hiho.gif]](http://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/smiley/hiho.gif)
Haha

sizden yardım isteyende suç...adam gibi sorduk adam gibi cevap veremediniz...yok dalga gecmeler yok fıkralar...adam gibi cevap veremiosanız sorun bende değil sizdedir

(01-01-2010 07:19 PM)Santakill3r Yazılan: [ -> ]sizden yardım isteyende suç...adam gibi sorduk adam gibi cevap veremediniz...yok dalga gecmeler yok fıkralar...adam gibi cevap veremiosanız sorun bende değil sizdedir 
Burda sorun sende.Gelmişin anlamsız şeyler yazıp bizden yardım istiyorsun.İlk önce tam olarak sorunun ne onu öğren sonra buraya yaz bi kaç resim koy bak nasıl yardım ediyoruz......