Son zamanlarda ps4 çıktı çıkacak haberleri falan dolaşıyor bende ps4 çıkar çıkmaz alamam en az 1.5-2 sene sonra alabilirim bende şu 15 tatil için falan oyun almak istiyorum orjinal multiplayer için ama ps3 için mi alsam pc için mi kafam karıştı ps3'e alsam ilerde kimse ps3 oynamaz diye elimde patlar diye korkuyorum sizce ne yapayım?
Elinde niye patlasınki, ps4 tam oturana kadar fazla rağbet görmez zaten.
(01-08-2012 01:57 PM)Star Yazılan: [ -> ]Elinde niye patlasınki, ps4 tam oturana kadar fazla rağbet görmez zaten.
ne kadar sürer bu süreç tahminen?
PLay Station 4 çıksın 3-4 ay içinde Play Station 3 ' ün değeri düşer . Örneklerini Ps 1 ' de ve 2 ' de gördük

Ben derim Bilgisayara Al BattleField takıl

Ege'nin dedigine katılıyorum ps3 e alaiblirsin! Cıktı diye hemen alıcak degil , ama tercih senin ben olsam PC için alırım!
Ne PS4'ü ? Sony daha açıklama bile yapmadı 2012 sonu veya 2013'de açıklanıp 2014'de çıkması bekleniyor PS4'ün.Hem çıktımı hemen alcakmısınız o fiyata.İnternetteki kulakdan dolma bilgilere inanmayın.
-Gran Turismo 5 çok ucuzladı geçen Markofoni 40 TL'ye satıyordu oyun türkçe ; her gün zevk alarak oynuyorum.KillZone 3'de o fiyatlarda o da Türkçe bu iki oyunu oynamadıysan kesinlikle al.Bide Uncharted 3 var Macera tarzı.Tam efsane bir oyun daha Kasım ayında çıktı oyun Türkçe Dublajlı anakarakteri Muhteşem Yüzyıldaki İbrahim Paşa ( Okan Yalabık ) seslendiriyor diğer dublaj kadrosuda sağlam.Daha almadım ben Uncharted 3'ü yazın kesinlikle alıcağım.FIFA12 almışsındır büyük ihtimal almadıysan onuda al onlineda sinir krizi geçiriyorum ama aldığım zevke değiyor

Boks seviyorsan Fight Night Champiyon var oda güzel onlinenı var PSN Storedan 10 TL'ye almıştım satılık PSN hesabı bulursan 15-20 TL'ye kapabilirsin.Assassin's Creed serisini seviyorsan Revolations öneriririm.
Kesinlikle konsol al.
Bence bırak oyun oynamayı da al bir tablet,internet paketiyle rahat et

PS4'ün çıkmasına kafadan 1.5 sene falan var
tamamdır audaz fena yaptı beni

fps hariç türü hariç bütün oyunları ps3'e alırım