Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: IPad2 Uzaydan düşüyor ve..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hiçbirşey olmuyor sapasağlam

videodaki adam benim çok akıcı ingilizcem var demi ARTİST

İlginç flexion.gif
Gerçek olduğuna inanasım gelmiyor ama neyse.
aynen , anlamadıgım sey astronot cıkması için o kadar ugrasıyolar falan , IPAD'i hemen atıyolar biraz garip orası
Yemek masasından düşerse ekranı paramparça olur ama.
(01-07-2012 06:22 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]aynen , anlamadıgım sey astronot cıkması için o kadar ugrasıyolar falan , IPAD'i hemen atıyolar biraz garip orası

balonla cıkarıyolar zaten balon genleşip patlıyor yukarda anlamıcak bişey yok.
(01-07-2012 06:22 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]aynen , anlamadıgım sey astronot cıkması için o kadar ugrasıyolar falan , IPAD'i hemen atıyolar biraz garip orası

astronot'unda dünyayı terk etmesi o kadar zor değildir, normal uçaklar bile biraz modifiye edilse atmosfer dışına çıkar.

buradaki yükseklik aslında gereğinden fazla. Zaten belli bir hızda bu sistem limit hızına ulaşacaktır ve yere inene kadar ortalama sabit bir hızla inecektir. O limit hızda videodan gözlemleyebildiğim kadarıyla öyle 1000km/h falanda değil. Bu kadar kötü bir aerodinamiği olan şeyin o kadar hızlanması pek olası zaten değil ama şuna dikkat ettim. Dünya yüzüyindeyken balonun içindeki basınç ve dış basınç aynı. Yükseldikçe havanın basıncı azalır bu sebeble iç basıncın dış basınca eşit olması için balonun hacminin büyümesi lazım. İlk anki balon hacmi ile patlama anındaki balon hacimleri arasında da gözle görülür bir fark olduğundan pek fake olduğuna inanmıyorum.
Limit hız, yere çarpma açısı ve zemin önemli detaylar İlk olarak uzaydan bırakmakla 100 metreden bırakma arasında fark olmuyor olabilir Çünkü cisim 100 metrede limit hızına ulaşıyor. Vede zemin yumuşaksa darbeyi emer. Yani fake falan degil olabilir ama olmayadabilir Smile
Zaten atmosfer dışına çıkmıyorki, onun için uzay demekte biraz yanlış olur.
Pek uzay gibi değil yukarı çıktıkça genleşir balon ve hele helyum ise (:
ilginçARTİST
zaten helikopter pervanesi gibi dönerek iniyor ve yere yatay bir şekilde çarpıyor.Buda zaten darbeyi hayliyle emmiş oluyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler