Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunlarda mermiler takılarak gidiyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben bu sorun hakkında bir konu daha açmıştım ama şimdi farkettiğim birşeyi paylaşmak istedim. sorunum şu: Oyun esnasında rakip takımın adamına ateş ederken mermiler 2şer 2şer gidiyor. takılıp kalıyor. 2 3 sn sonra 3lü 4 lü atıyor sonra birdaha takılıyor. kendi adamıma ve boşluğa sıkarken bir sorun yok. Özellikle KASMA hiç yok. bu yüzden oyun oynanmaz oluyor. ben bu sorunun ilk başta sadece warrock ta olduğunu düşünmüştüm. ama az önce farkettim ki Point Blank, Counter Strake 1.6 online da da bu sorun var. Lütfen yardım edin. Ben warrock u sildim tekrar yükledim olmadı. format attım yine olmadı. Ben daha başka çözüm bulamadım. Lütfen Çözümlerinizi paylaşınız.Ss.gif(not:interneti komşumla ortak kullanıyorum.)
Bendede oluyor pc cok ısınırsa , yada download yaparsam!
brnde pc ile alakalı bi durum değil. herzaman aynı şey. bir sorun haline geldi. bir kasma yok yani
Bilgisyar özelliklerini yazar mısın ?
ASUS n9500gt 1 gb ekran kartı, 3,25 gb kinston bellek, chipset anakart, 500 gb sata hard disk, intel core 2 duo 2.20 gHz
sistemin iyi gibi kasma yok ama silahlar tek tek atıyor ? ilginç
biliyorum. bir yardım eden çıkarsa inş Smile
mouse pilliyse pillerini degistir
Bağlantı hızını test edebilir misin? Virüs taraması yapmanıda önerebilirim.
mause kablolu. virüs olmasından bende şüphelendim format attım ama değişen birşey olmadı.
download:6.4 MbPS
upload:0.7 MbPS
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler