Evet arkadaşlar oyuna 5-6 aydır girmemekteyim arada arkadaşlara bakmak için giriyordum.Bu gün bi oyuna girem dedim .Herkes tw istiyor veriyorum ısrar ile istiyene bu arkadaş tw istedi oyun sonu vercem dedi oyun içinde ana avrat küfür etti yaşıda 15 neye güvenerek ediyorsa artık. Neyse baya zorladı habire tw diye en sonunda özür dile vereceğim dedim verdim tw baktı okadar hack bulamadı en sonunda ben 2 yıl hack kullandım sen bulaşma bu işe dedi ama sözüne göre forumlarda aktif biri özür konusu açıp özür diliyecekti ama dediği laf seni blastadd ile blocladım senle daha karşılaşmak istemiyorum.
Arada oyun oynamaya girdiğimde herkes tw isticekse işimiz var küfür etmeseler vermeye lazıyımda durmadan küfür ediyorlar anca.
bende 5-6 aydır girmiyorum girdim hack çıktı ilk el ve aşırı lag vardı herkesin pingi yeşil ama lag vardı oyunda şu oyuna doğru düzgün baksalar bi

kopuqpasa bizim forumdan birisi iyi biliyorum Ama adını kestiremiyorum.
Zaten ettiği lafların haddi hesabı yok can (vipcriminal) onun adını söledi can abi die ondan bu foruma konu açma gereği duydum bana hack diyor tw verecem diyorum oyun sonu küfür ediyor vermek zorunda değilim ama veriyorum yine laf yapıyor.Kendisi 2 yıl hack kullandığınıda açıklıyor.
Kopuqların bir kısmı da Power Leveldir beyler KopuqWatan mesela

Bırakın bu saçma sapan oyunları alın kendinize MW3 1 Seferlik cuzzi bir miktar para ödeyin dahada premium g1 vs vs para vermeyin dogru duzgun oyun oynayın
PS3'ten Oynuyorum Ben
PSN : cakal77 Eklerseniz oynarız

Chardaki kesinlikle aral dilek bunda şüphem yok.Ben onu biliyorum 2 yıl önce hack i bıraktı.
Ben ondan TeamViewer istedim,İyice bak herşeyi inceledim;fakat hiçbirşey bulamadım.
Çünkü artık o akıllanmıştı,Evet küfür etmiş ama bu oyunda az da olsa küfür etmeyen kimse yok Ben dahil.