Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaraylı Bileklik İsteği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
fakir galatasaray Big Grin
(01-05-2012 03:21 AM)Stayaxl2eiS Yazılan: [ -> ]fakir galatasaray Big Grin

Ne alakası var.Ben diyorum ankara sen diyoun .... kara. Post kasın diye açmadım konuyu sadece yardım istedim.Ama ne yazıkki yarımcı oabilecekbiri çıkmadı
Havale ile al ?
Havale ile satış yapan bi site bulamadm,yani bilmiyorum bilen bir arkadaş varsa soyleyebilirmi.
(01-05-2012 01:12 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(01-05-2012 01:11 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(01-05-2012 01:09 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(01-05-2012 01:04 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(01-05-2012 12:59 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(01-05-2012 12:50 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(01-04-2012 11:50 PM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Arkadaşım sizin oralarda hiç mi GS Store yok ?

(01-05-2012 12:29 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]gsstorede internetten satıs var bileklikte satıyorlardır kesin istersen bak bir

Cidden tebrik ediyorum adam diyor Tunceli'de yaşıyorum öyle şeyler yok burada diyor internette alıcağım kredi kartım yok diyor konuyu okumadan post kasıyorsunuz kasıyorsanız bari konuyu okuyun da konuyla alakalı şeyler yazın.

okudum merak etme bir kredi kartı bulmak bukadar zor olmasa gerek Wink ve post kasma istegi olsa 33 mesajmı atardım sadece iyi düsün biraz

Çok güzel kıvırıyorsun tebrik ederim be moruk onunda postu 50 mi ne daha yeni kasıyor bu arada adam bulabilse burada konu açmazdı.

sanal kredi kartı var artık bu devirde cok zor degil neyse konu cok uzadı ve gereksiz yerlere geldi...

Kıvırma konusunda mükemmelsin.

ben konuyu kapatmaya calısıom sen uzatarak post kasma derdindesin galiba???

Forum kuralları nı oku.
(01-05-2012 01:27 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Havale ile satış yapan bi site bulamadm,yani bilmiyorum bilen bir arkadaş varsa soyleyebilirmi.

Sanalmarketimde olması lazım.
Sanalmarketime baktım,malesef istediğim ûrün yok. .Genede yardimin için sagol, baska sey alcagmda kredi karti aramicam
Alım konusunda yardımcı olamayacağım ama atkıyı tercih et bence Smile
(01-05-2012 03:21 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Sanalmarketime baktım,malesef istediğim ûrün yok. .Genede yardimin için sagol, baska sey alcagmda kredi karti aramicam

O zaman Netsiparişe ve HepsiBurada'ya bak.
Hepsiburadada havale varmı.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler