Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nickname Benzerliği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle Merhaba WarrockTR üyeleri,

Geçmiş günlerde yada şöyle diyeyim, dün ve bugün oyunda gördüğüm "l3edbaht34, l3edbaht88" adlı oyuncular ile benim uzaktan-yakından alakam yoktur. Yani tamamı ile nickname benzerlerim yada çakmalarım.

Bu oyunculara karşı dikkatli olalım, beni kötüleyen yada benim adımla bazılarınıza hakaret eden birileri olursa benimle alakası yoktur.

Bilginize.

Saygılar, sevgiler.
bilgilendirme amaçlı sölemen iyi oldu volkan
(02-21-2010 04:11 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Öncelikle Merhaba WarrockTR üyeleri,

Geçmiş günlerde yada şöyle diyeyim, dün ve bugün oyunda gördüğüm "l3edbaht34, l3edbaht88" adlı oyuncular ile benim uzaktan-yakından alakam yoktur. Yani tamamı ile nickname benzerlerim yada çakmalarım.

Bu oyunculara karşı dikkatli olalım, beni kötüleyen yada benim adımla bazılarınıza hakaret eden birileri olursa benimle alakası yoktur.

Bilginize.

Saygılar, sevgiler.

Seni çok seviyorlar işte daha ne istiyorsun volkan Big Grin
=) milletde benim nick i görünce Muhammet abi napıyorsun lvl mi düştü diyor mami207 ahahahahah Big GrinBig Grin ama Allaha şükür Muhammet abinin adına leke sürmedik bu güne kadar ismi bende güvende Smile he ayrıca benimki çakmalık değil hayranlık Smile
(02-21-2010 04:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]=) milletde benim nick i görünce Muhammet abi napıyorsun lvl mi düştü diyor mami207 ahahahahah Big GrinBig Grin ama Allaha şükür Muhammet abinin adına leke sürmedik bu güne kadar ismi bende güvende Smile he ayrıca benimki çakmalık değil hayranlık Smile

ilginç Smile
çakmalar çok yav Ss.gif
(02-21-2010 04:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]=) milletde benim nick i görünce Muhammet abi napıyorsun lvl mi düştü diyor mami207 ahahahahah Big GrinBig Grin ama Allaha şükür Muhammet abinin adına leke sürmedik bu güne kadar ismi bende güvende Smile he ayrıca benimki çakmalık değil hayranlık Smile

Bildiğin çakmaDOST
l3lackdie >> l3lacknub vardı Big Grin
(02-21-2010 04:30 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]
(02-21-2010 04:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]=) milletde benim nick i görünce Muhammet abi napıyorsun lvl mi düştü diyor mami207 ahahahahah :D:D ama Allaha şükür Muhammet abinin adına leke sürmedik bu güne kadar ismi bende güvende :) he ayrıca benimki çakmalık değil hayranlık :)

Bildiğin çakma:dost

Hadi len ordan ezük :D:D büyüde gel ^^:dost
bide yaşı küçük veletse vay senin haline söver durur millete Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler