Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 7 ile ilgili bi sorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
benim yeni aldığım bilgisayara nasıl oldu anlamadım trojan girmiş silmeyi denedim olmadı format atmayı düşünüyorum fakat yüklü olan w7 home starter ve bendeki w7 ise professional. şimdi ben home starter key ile professional yüklesem orjinal oluyomu kafama takıldı 2 gündür.

Erdem Döşer

Olur Kardeşim .
eyvallah sağolasın ben haftasonu atıyorum ozaman formatı Smile
Hayır olmaz yanlış bilgi verme arkadaşım olmuyor bizzat kendime format attım 30 günlük deneme sürümü yazıyordu crack vs kur arkadaşım o zaman normal olur.
Geçerli olmaz yanlış bilgi vermeyelim vereceğimiz bilginin doğruluğundan emin olalım Kardesim sen format at sonra Crackle windowsu orijinal yap Google'dan bak bulursun Cracki
Crack olayını bu forum destek vermez ama sorun olursa bana ö.m'den mesaj atarsın format attıktan sonra uTorrent , GomPlayer gibi programlarını yükle en sonunda bütün programlarını yükledikten sonra bilgisayara relog atmadan önce Google'ye yaz diyelim Windows 7 Ultimate kurdum o zaman Windows 7 Ultimate 64 Bit Crack diye yazarsın yorumlarına göre bir tane sağlam indirirsin 1 dakikada kuruluyor sonra keyfine doyunulmaz Smile Bende 15 tatilde format atıcağım masaüstüne sonra içini temizlicem rahat rahat warrock oynucam. Smile
eyvallah sağolun gün geçtikçe sayıları çoğalıyor bu trojenlerin geçen gün 1 taneydi bugün 3 olmuş Sad
Microsoft Essential + ComboFix ile temizlersiz gibime geliyor o trojenleri ama sen bilirsin yinede Wink
(01-05-2012 11:25 AM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Microsoft Essential + ComboFix ile temizlersiz gibime geliyor o trojenleri ama sen bilirsin yinede Wink

bi deneyeyim