Arkadaslar 1-2 ay öncede acmıstım böyle bir konu ... Yeni laptop aldım iyisinden simdi kullandıgım yetmediği için. Sadede gelelim modem falan yok bende uzantılı internet kablosu var simdi kullandıgım laptop'a takınca internet geliyor , ama yenisine takınca internet gelmiyor.
Ne yapmam lazım gelmesi için? Tam olarak anlatıcak biri varsa sevinirim! 4 aydan beri duruyor cantasında yardım ederseniz cok sevinirim

WLAN falan programları olur YEREL DİSK D veya YEREL DİSK C de onları yükle hepsini tek tek sonra çalışır mı bilmiyorum.
Şimdi sen Usb li[Vınn] kullanıyorsan işin zor.Hele vodafone ise kafayı yersin.
Ben bi aralar kullandım;İlk önce Vınn'ın adı neyse örnek veriyorum.Vodafone Mobile Vınn.
Vodafone Mobile'yi kurman gerek.Kurduktan sonra onun şifresini alıp kaydet[zorlanmaması için]
Ana bağlantılarım olması gerek,Orada Kullanım olacak Manuel yerine Auto yap internet çalışır.
Olmazsa Müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olur.
yanlıs anlamadıysam komsundan kabloyla internet cekiyorsun eger 1 pcde calısıp digerinde calısmıyorsa calısmıyanın girisinde sorun olabilir modem wifi modem ise kablosuz baglanmayı dene

çalışan bilgisayardaki dns adresini diğerine yaz dene sonra bağlantıyı kes ve tekrar bağlan yap olmadı başka çözüm arayalım.
(01-05-2012 05:19 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]yanlıs anlamadıysam komsundan kabloyla internet cekiyorsun eger 1 pcde calısıp digerinde calısmıyorsa calısmıyanın girisinde sorun olabilir modem wifi modem ise kablosuz baglanmayı dene 
Caminin lojmanındayız , internet camideki pclerden geliyor!