Arkadaşlar merhaba,
Yabancı bir oyuna kayıt olmak istiyorum.Adı brawl busters.Ama yalnızca güney amerikadekiler kayıt olup oynayabiliyor.Türkiyeden girdiğini testip edip kayıt edilmiyor.Bu yüzden çalışan bir ip gizleme programı lazım.5-6 tane denedim.Hatta birini açtığımda birden milyonlarca hata çıktı pc kapandı zor sildim

Lütfen bilen biri link verebilirmi?
Bir konuda vardı Warrock Phipilip miydi neydi ip gizleme için.Proxy di sanırım
Proxy İndir kardeşim kur istediğin IP ile girebilirsin ama aslında hiç program indirmene de gerek yok sanırım Ağ Bağlantılarımdan da istediğin IP yapabilirsin

hotspot shield sürekli değiştirir ıpni
http://ultrasurf.us/
Bunu kullan olması gerek. Hotspot da var ancak reklamdan geçilmiyor ve çok uğraştırıcı bir program. Bunda kuruluma bile gerek yok
ben bi paketle IP kökenimi japonya olarak cevirmistim bi oyun icin!
Teşekkürler arkadaşlar 3ünüde kurdum ve deniycem
Arkadaşlar hepinize teşekkürler.UltraSurfu kullandım.Gene milyonlarca hata çıkmasına rağmen abdden sandı ve kayıt olabildim.Teşekkürler

Hotspot reklamlı ancak üye olanakadar idare edebilirsin. Aktif iken reklamlar çıkar ve istediğin heryere üye olabilirsin. Pasif iken reklamlar kaldır.
Şu aralar Europe Knight Online'a giriş yaparken kullanmaktayım..
Doğukan o nasıl k.o. pvp gibimi?
Hayır MGame tarafından lisanslıdır Türkiye dahil bazı ülkelere girişi yasak. Gamersfirst'ün knight'ı gibi herşey orjinal. 4 Adet server'ı var.
Erişime kapalı olan ülkeler;
Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Türkiye, Kore, Japonya,Tayvan