Kamyon arkası yazı olsan arkadaki taksiyi şarampole yuvarlarsın..
bu aralar MvP yi göremiyorum.
Cross elinde bomba var sanırım.2.34 de
(01-04-2012 08:04 PM)sanane06 Yazılan: [ -> ]2.34 deki cross nedir ?
Eskiden oyun sonu cross birleşirdi, bi' çeşit bug.Son dönemde oyun sonu crosshairin büyümesi gibi.O zamanlar oynayanlar bilirler.
Aslında bomba alınca da birleşiyor cross.
O zamanlar en azından hack lar azdı.Oyun oynanacak bir şekildeydi malesef şimdi değil.
(01-04-2012 08:24 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Aslında bomba alınca da birleşiyor cross.
O zamanlar en azından hack lar azdı.Oyun oynanacak bir şekildeydi malesef şimdi değil.
Bomba ile hiç hareket etmeden dursan bile cross tam birleşmez.
1,5-2 ay kadar bi' süre patch falan gelmemişti, bildiğin hackler havada savaşıyordu odada

İzlemek ayrı bi' güzeldi.
(01-04-2012 08:29 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ] (01-04-2012 08:24 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Aslında bomba alınca da birleşiyor cross.
1,5-2 ay kadar bi' süre patch falan gelmemişti, bildiğin hackler havada savaşıyordu odada
aslında ben şu an bomba alınca tam birleşmesede içine kapanıyor (:
2007 de bırakıp 2008 de gelmiştim ben ve göremedim.Ama hep bahsederdi arkadaşlarım bi aralar oyunda patch atılmadı hacklar dolmuştu oda filan derlerdi (:
Şu an maşallah hangi odaya girsem hack var.Artık clan arkadaşlarımdan başka neredeyse kimseyle oyun atmıyorum (:
(01-04-2012 08:34 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ] (01-04-2012 08:29 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ] (01-04-2012 08:24 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Aslında bomba alınca da birleşiyor cross.
aslında ben şu an bomba alınca tam birleşmesede içine kapanıyor (:
2007 de bırakıp 2008 de gelmiştim ben ve göremedim.Ama hep bahsederdi arkadaşlarım bi aralar oyunda patch atılmadı hacklar dolmuştu oda filan derlerdi (:
Şu an maşallah hangi odaya girsem hack var.Artık clan arkadaşlarımdan başka neredeyse kimseyle oyun atmıyorum (:
Artık aklını kullanıp sadece wall açıp oynayanlar çoğunlukta

aynen öyle speed filan değil.Sadece wall açıyorlar;fakat çok belli ediyorlar (: