Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Famas Retailli +55 Char Alınır!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkaslar 55 level uzeri famas retailli car ariyorum fiyat araligi 0-160
Arasidir.Tanidik guvenilir olmadi surece almayacagim.Gizli Soru ve diğer bilgilerinin hepsini biliyor ise alacağım.İyi Forumlar
41 level olmaz mı ? O fiyata +55 zor bulursun Big Grin

Erdem Döşer

Aynen Fiyat çok 250 den başlar +55
hangi adam bir chara 250 TL verir +55 olsa bile? garantisi bile yok adam power yapıp vermistir belki en kücük bi olayda direk düsürürler yada benim arkadasım 71'lik charını bi cocuga verdi sonra support'a ticket attı charım calındı diye hop geri aldı parayıda cebine attı ... Böyle seylere hic güven olmaz bence bu kadar para verceginize yeni char acın gold pre ammo + m14 , FFA yada BG'de kasın daha iyi!
Ne diyosunuz beyler bu devirde öle şuanda Big Grin
(01-02-2012 06:58 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]hangi adam bir chara 250 TL verir +55 olsa bile? garantisi bile yok adam power yapıp vermistir belki en kücük bi olayda direk düsürürler yada benim arkadasım 71'lik charını bi cocuga verdi sonra support'a ticket attı charım calındı diye hop geri aldı parayıda cebine attı ... Böyle seylere hic güven olmaz bence bu kadar para verceginize yeni char acın gold pre ammo + m14 , FFA yada BG'de kasın daha iyi!

Öyle tabi ama 3 hesap sattım öyle bir şey yapmak aklıma gelmedi daha sadece paramı yemek geldi aklıma :F
(01-02-2012 06:59 PM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]
(01-02-2012 06:58 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]hangi adam bir chara 250 TL verir +55 olsa bile? garantisi bile yok adam power yapıp vermistir belki en kücük bi olayda direk düsürürler yada benim arkadasım 71'lik charını bi cocuga verdi sonra support'a ticket attı charım calındı diye hop geri aldı parayıda cebine attı ... Böyle seylere hic güven olmaz bence bu kadar para verceginize yeni char acın gold pre ammo + m14 , FFA yada BG'de kasın daha iyi!

Öyle tabi ama 3 hesap sattım öyle bir şey yapmak aklıma gelmedi daha sadece paramı yemek geldi aklıma :F

senden süphem yok , ben sadece örnek verdim.
Smile Smile
satayım dogukan 250 tl ye Big Grin
(01-02-2012 11:04 PM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]satayım dogukan 250 tl ye Big Grin
Kalsın Taha Abi İstemiomBig Grin 250 tlye famas m249 retailli 1800 g1 67 level çar sattılar ben tam almadan 10 dk önce Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler