Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Firefox cöktü yardım !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar 2,5 saat önce yapmaya basladım ama basaramadıgım warrock japonya yüzünden firefox cöktü.

Birkac sey yaptım , ilk önce bi dosya inerken yanlısklık ile youtube vb. sitelerden gelen sesleri kapadım onun yüzünden sistem geri yükleme yaptım ,
sonra dosyayı indirdim IP kökenini japonyaya cevirdim buda interneti cok yavaslattı nerdeyse durdurdu o yüzden sistem geri yükleme yaptım sonra program kaldırdan dosyayı silmek isterken aynı sey sordu hızlı hızlı yapınca yine evet'e tıkladım sesler yine gitti bidaha sistem geri yükleme atmak zorunda kaldım , sonunda hersey düzeldi dedim ama firefox acmaya calısırken hata raporu geldi ve cöktü falan dedi. 1 gün geriye sistem geri aldım yine degismedi olmayınca bende google chrome yükledim buda kullanıslı degil !

Cökme işlemini nasıl düzeltebilirim Smile
Programı komple silip tekrar indir ve kur
Google Çorum kullan firefox ne ya Smile
(01-02-2012 06:36 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Programı komple silip tekrar indir ve kur

ilk basta sildim tekrar indirdim kurdu ok bastım , kapandı hicbirsey gelmedi ! sistem geri yükleme oldu dedigim gibi ondan sonra simdi kaldıramıyorumda , kaldır'a tıklıyorum bisey olmuyor!
(01-02-2012 06:39 PM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]Google Çorum kullan firefox ne ya Smile

yardım et o zaman , youtube yada bazı sitelere girince dil ceviri yap diyor yapıyorum cıkıp tekrar girince yine soruyor ! yani kapatıyorum dili ayarlayıp yine geliyor ?Tongue sinir oldum
valla o ben de oluyoda ben çevirmiyorum gayette güzel kullanıyorum çorumu Big Grin yardım edilecek neyi var ki KEŞŞŞŞ
kalksın ulen cevirince bidaha gelmesin , cok kıl olurum böyle seylere Smile

Erdem Döşer

Kesin çözüm format bence . Google Chrome daha hızlı ama tavsiye ederim victory.gif
(01-02-2012 06:51 PM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Kesin çözüm format bence . Google Chrome daha hızlı ama tavsiye ederim victory.gif

Bir internet tarayıcısı için format ha Big Grin
(01-02-2012 06:46 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]kalksın ulen cevirince bidaha gelmesin , cok kıl olurum böyle seylere Smile

boşver be kardeşim kalsa ne zararı var ki Smile
yeni sekme acınca , en cok girdigim siteler ( wtr , youtube , facebook , wr-stats ) hepsi geldi sadece bir tıkla girdim bu iyimis corumda kalalım bari Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler