Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kore Warrock
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kore warrock indirme ve üyelik alma konusunda yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar oynamak istiyorumda bizimki sarmıyo artık.
Yada warrock oynamak zorunda değilsin warrock kore vatandaşlık numaranı istiyor diye biliyorum kayıt olman zor
oynayan oynuyor kardeşim Smile
Çok zor ben 1 ay hergün denedim yapamadım.İndirmekte zor üyelik çok daha zor
ya bende warrock japonya yapıyım dedim hersey karıstı sakın deneme! IP degistirdim japonya olarak yaptım 5-6 kere sistem geri yükleme yaptım firefox cöktü , onun yerine google chrome yükledim...Ne oldu sonunda elde var sıfır 2,5 saat
bosuna ugrastım sadece.

Hele warrock kore yapmak icin KSSN lazım onu bulman imkansız gibi birsey ondan hic ugrasma derim sana!
(01-02-2012 05:51 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]ya bende warrock japonya yapıyım dedim hersey karıstı sakın deneme! IP degistirdim japonya olarak yaptım 5-6 kere sistem geri yükleme yaptım firefox cöktü , onun yerine google chrome yükledim...Ne oldu sonunda elde var sıfır 2,5 saat
bosuna ugrastım sadece.

Hele warrock kore yapmak icin KSSN lazım onu bulman imkansız gibi birsey ondan hic ugrasma derim sana!

yapan yapıyor oynuyor uğraşmak lazım üstünde vakit geçirmek denemek ve görmek lazım.imkansızı başarırırz belki Smile

çünkü oynayan var yapabilen yapıyor yolu yarılamıştım hata aldım başa döndüm kssn de bulunur bi aralar baktığımda birsürü bulmuştumda nere gitti onlar kimbilir Smile

al Big Grin http://www.kssn.yoyo.pl/
aynısı bende buldum o hikaye olmaz hic ugrasma. Ya koreli bi arkadasın olcak , yada duydugum sey "kendin bir KSSN generatör" yapıcaksın!

Erdem Döşer

Olmuyor bende 1 ay bununla uğraştım sırf , ama Turkey Server değişmem Smile
resmi sitesini google cevirebilsem korenin..Sad
(01-02-2012 07:39 PM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]resmi sitesini google cevirebilsem korenin..Sad

uğraşma olmuyo ya Big Grin sanki batırıcaz he kore warrocku bi arkadaşa bakıp çıkıcaktık yani ne olsaydı 2 dk oynasak ölürmüydüler yani Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler