Uğur jack daniels ile maden suyu birleşimi nasıl, merak ettim. Genelde meyve suyu katarım ben ya da shot atarım sek olarak, tabi bu biraz tehlikeli bir hareket

(01-01-2012 02:59 PM)Star Yazılan: [ -> ]Uğur jack daniels ile maden suyu birleşimi nasıl, merak ettim. Genelde meyve suyu katarım ben ya da shot atarım sek olarak, tabi bu biraz tehlikeli bir hareket 
Gayet güzel abi, akşamdan beri kana kana içiyorum. Çok sarhoşum, o ayrı. Fakat, ağzımı döndürecek kadar ve yazacak kadar sarhoş değilim, bu da ayrı bi' olay.
Güzel, viski ile soda Amerika'da birlikte çokça tüketilen besinlerdir.
Saat 3'de alkolden sonra ateşin başında sevdiğim can dostlarımla yediğim kokoreçi hiç birşeye değişmem bide faça şahinler roman havası ile geçmeleri işte o an beni bitiriyor herkese iyi yıllar..Doğruyu bulana kadar 2012'de de yanlışa devam..
(01-01-2012 02:44 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Ben halen devam edenlerdenim.
![[Resim: dWkoQ.jpg]](http://i.imgur.com/dWkoQ.jpg)
JackDaniels olur bizim evde kesinlikle arada kaçamak içtiğimde olurdu.
(01-01-2012 10:55 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ] (01-01-2012 02:44 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Ben halen devam edenlerdenim.
![[Resim: dWkoQ.jpg]](http://i.imgur.com/dWkoQ.jpg)
JackDaniels olur bizim evde kesinlikle arada kaçamak içtiğimde olurdu.
Bunu içmek hiç nasip olmadı fiyatı'da baya pahalı 70-80 TL vardır sanırım ?
Semih, sen nasıl bi' yobazsın?
(01-02-2012 12:46 AM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]ben böyleyim birader. içeceksem de yıl başında içmem başka günlerde içerim, yani kutlamam yıl başını sizin gibi. eğer bu yobazlıksa eyvallah yobazım. Senin yaptığın çok doğru devam et..
Millet bu hayatın monotonluğuna o kadar yenik düşmüş ki, kutlamak için, bi' iki kadeh bir şeyler içmek için, birileriyle en dostça ilişki kurmak için(sevişmekten bahsediyorum) fırsat arıyorlar.
Yılbaşı geliyor, işte bizim için güzel bi' neden. Bütün sene, koca sene çalışmışız, rutin hayatımız bizi boğmuş. Yılbaşı gecesi biz bunları vestiyere asıyoruz ve içiyoruz, sevişiyoruz. Çeşit çeşit Hangoverlardayız.
Bu olayın din ile hiçbir alakası yok. Sadece elimize geçen en ufak fırsatı değerlendiriyoruz. Çünkü, hayat kalıcı değil ve hayat gerçekten sıkıcı.
(01-02-2012 12:51 AM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ] (01-02-2012 12:49 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (01-02-2012 12:46 AM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]ben böyleyim birader. içeceksem de yıl başında içmem başka günlerde içerim, yani kutlamam yıl başını sizin gibi. eğer bu yobazlıksa eyvallah yobazım. Senin yaptığın çok doğru devam et..
Millet bu hayatın monotonluğuna o kadar yenik düşmüş ki, kutlamak için, bi' iki kadeh bir şeyler içmek için, birileriyle en dostça ilişki kurmak için(sevişmekten bahsediyorum) fırsat arıyorlar.
Yılbaşı geliyor, işte bizim için güzel bi' neden. Bütün sene, koca sene çalışmışız, rutin hayatımız bizi boğmuş. Yılbaşı gecesi biz bunları vestiyere asıyoruz ve içiyoruz, sevişiyoruz. Çeşit çeşit Hangoverlardayız.
Bu olayın din ile hiçbir alakası yok. Sadece elimize geçen en ufak fırsatı değerlendiriyoruz. Çünkü, hayat kalıcı değil ve hayat gerçekten sıkıcı.
Sen hayatından memnunsun ben hayatımdan memnunum ben senin hayatına karışmıyorum sen de benimkine ve benim gibilere laf söyleyemezsin. Bir müslüman olarak senin gibi dini bi köşeye atmış insanları uyarmak, onlara yardımcı olmak. bu hayat çok tatlı bu şekilde, sen de bu şekilde devam et. haydi iyi geceler... 
Savaşsız bir zafer olmadığı gibi, zina yapmayan Müslüman'da yoktur bana sorarsan. Türkiye'de kerhane kültürü varken özellikle.
Anlayacağın, en Müslüman'ının bile kasetini izlemedik mi? Cübbeli Ahmet Hoca mı ne, ondan bahsediyorum. Pis işleri yeryüzüne çıkmasın diye dini kalkan yapan o ezik egolu gerizekalı bazı Müslümanlar.
Ben artık samimi olduğuna inanmıyorum.
Cinematique bazı
eğlence ile ilgili sözlerine katılıyorum ancak neden bunun için "Yılbaşını" bekliyorsunuz onu anlamıyorum. Hayat geçici doğru ancak sıkıcı olup olmaması senin elinde olan birşey.
SemhKarabacak Yazılan:İçmeyin oğlum kutlamayın. ramazanda oruç tutmazsınız yıl başında alkol alırsınız ayıp cidden
Bende içmem saygı duyarım. Sonuçta kendine içiyor herkes.. Böyle yaklaşımlar bence çok gereksiz..