Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Minecraft Hamachi Server Kurmak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Minecraft Hamachili Server Kurmak

Sonunda Minecraft Hamachi Server rehberim ile karşınızdayım.

Öncelikle buradan veya buradan hamachi'yi indirin.

Ardından buradan Minecraft_Server.exe'yi indirin ve boş bir klasörün içine atın.

Ardından hamachi'yi kurun.
Hamachi yüklendikten sonra karşınıza böyle bir yer gelecek. Orada Ağ'a basıp Mevcut Bir Ağa katıl veya Bir Ağ Oluştura basıp doldurun. Burada kare içine aldığım yer server ip'niz olacak.

[Resim: aY5S1.png]

Ardından bir klasör içine attığınız Minecraft_Server.exe'yi açın ve kare içine aldığım yazı gelene kadar bekleyin.

[Resim: yUVZO.png]

Ardından Minecraft_Server.exe'yi kapatın ve Minecraft_Server.exe'nin bulunduğu klasörden server dosyasına basın. NOT:server.txt değil server properties.

[Resim: B5X6u.png]

Ardından aşağıdaki yerdeki gibi kendinize göre server'ınızı ayarlayın. NOT:Server ip'ye ilk resimde kare içine aldığımı yazın (tabiki kendi hamachi'nizde yazanı).

[Resim: dYzr4.png]

Ardından klasör'e tekrar dönüp Minecraft_Server.exe 'yi açın. Oyuna girin multiplayer'a Server IP'nizi yazın ve girin.

Ve sonuç. İyi oyunlar
[Resim: g1ygq.png]
Sağol... Smile
bu oyunun amacı ne ?
(12-31-2011 11:42 AM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]bu oyunun amacı ne ?

Hayal gücünle kendi dünyanı kurmak ister kendin tek başına yap istersende arkadaşlarınla Smile
sadece birşeyler yerleştiriyorsun (:
(12-31-2011 12:06 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]sadece birşeyler yerleştiriyorsun (:

Zaman geçirmek isteyenlere göre bi oyun
Cok eksik anlatmıssın , olmuyor girerken hep hata!
Konu için teşekkürler daha önce benden bu konu hakkında anlatım isteyen olmuştu, böyle bir konu hazırlanması iyi oldu.

(12-31-2011 01:33 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Cok eksik anlatmıssın , olmuyor girerken hep hata!

Oyun nickinizin kısa olmasına dikkat ediniz. Örn. indirdiğin sitenin linki ad kısmında ise End Of Stream hatası verir.
MrTogo zaten video ile anlatmıs sagolsun yaptım girdim simdi!
(12-31-2011 01:47 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]MrTogo zaten video ile anlatmıs sagolsun yaptım girdim simdi!

nerde anlatmış link versene bizede
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler