Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Bir Silah Projem
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Merhaba,

Aklımda ilginç bir fikir var ve size bunu sunmak istedim.Warrockta şöyle bir silah düşündüm.M20 Flash gibi 4 Büyük roketli olucak.En az m134 kadar ağır bir silah olsun.Hem hava hemde kara araçlarına kitlenebilsin.Mesala javelin gibi tanka kitlenince mutlaka vurması lazım.Hava araçlarına ise çok işe yarar.2 türlü kullanılabilir 1- Roketleri ard arda atmak 2- Aynı anda 4 roketi birden atmak.Evet arkadaşlar kısacası Javelin,Stinger ve Flash karışımı bir silah.İyi kötü yorunlarınızı eksik etmeyin DOST
kim yapıcak bunu
Javelin ve Stinger karışımı bir silah vardı ama ismini unuttum şanslı atıştan alınıyordu Smile
dediğin bir silah var zatende gmcikler g1 koymuyorlar ismi FGM 172 SRAW
(12-27-2011 11:30 PM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]kim yapıcak bunu

Güzel soru Big Grin
Tamam ben yaparım. 2 güne hazır olur.
Warrock yapsın kim yapıcak Big Grin Ve bu arada FGM 172 SRAW yerdeki araçlara kitleniyor ben hem 4 roketli hem yer hem hava araçlarına kitlenebilicek bir silahtan söz ediyorum Smile
tamam birader dediğim silah deniz hava kara araçlarına kitleniyor ama javelin kadar damagesi yok bırakta olsun o kadar
(12-29-2011 04:09 PM)Atasaint Yazılan: [ -> ]tamam birader dediğim silah deniz hava kara araçlarına kitleniyor ama javelin kadar damagesi yok bırakta olsun o kadar

Olmasın? Big Grin Benimde isteğim o muhteşem bir silah olması damagesi javelin kadar olsun belki dahada çok.Neden olmasınki?
(12-28-2011 01:17 AM)Atasaint Yazılan: [ -> ]dediğin bir silah var zatende gmcikler g1 koymuyorlar ismi FGM 172 SRAW
Doğru ama bu silah o kadar uçuk deil ayrıca korea warrockta bulunuyor bizde deil maalesef Sad
Referans Adresler