Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ortak Arayanlar...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Adım Can ama kardeşim hakkı oynayacak,Ortak arayanlar için özellikler:

Adı:Hakkı
Soyadı: Doğan
Tecrube:4 yıl
Kullandığı charlar benimki ile aynı:evosky(60 nc)l3loodbon3(level düştü)johncoffeyx(ortaktık ayrıldık)
TeamSpeak Mikrofon:Var
Ö.M den bekliyorum
(12-25-2011 07:14 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]johncoffeyx(ortaktık ayrıldık)

Normal Famas Retailli chara 2 ay famas alırsan (:
unutkanlık yawBig Grin
genelde medic kullandığım için famas ret farkında değilim Big Grin
(12-25-2011 07:34 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(12-25-2011 07:14 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]johncoffeyx(ortaktık ayrıldık)

Normal Famas Retailli chara 2 ay famas alırsan (:

Hiç ettin adamın dinarlarını Big GrinBig Grin
üstüme gelmeyinBig Grin medice alısmısım
neyse canın saolsun kardeş benim bir ortak arayan arkadaşım var 48 lvl car bi sorarım ona ilgileniyomu ortaklıkla diye
(12-25-2011 07:14 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Adım Can ama kardeşim hakkı oynayacak,Ortak arayanlar için özellikler:

Adı:Hakkı
Soyadı: Doğan
Tecrube:4 yıl
Kullandığı charlar benimki ile aynı:evosky(60 nc)l3loodbon3(level düştü)johncoffeyx(ortaktık ayrıldık)
TeamSpeak Mikrofon:Var
Ö.M den bekliyorum

Account paylaşımının mahcubiyetini ve olumsuzluklarını yaşadığınız halde; Sürekli aynı konuyu canlı tutarak oyunculara ve WarrockTR Ailesine olumsuz örnek teşkil ettiğiniz için kınıyorum sizi!

Olmadığın ve olmayacağın zamanlarda, oluşan ve oluşacak olumsuzlukların anlamsal bütünlüğünü algılayacak aklı algılayabilmen ve yakalayabilmen temennisiyle.

Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Harun abi gerçekten bu bilge tarzından sıkıldım.BURASI Warrock oyunu forumu bunu unutmaman şartıyla yorum yazmanı diliyorum.
Alıntı:oyunculara ve WarrockTR Ailesine olumsuz örnek teşkil ettiğiniz için kınıyorum sizi!

Buradakilerin çoğu 16 yaşını geçmiş kişilerdir ve kişiliğini tamamlamış kişilerdir yani burada 8-12 yaş yok.Burada çocuk kandırmıyoruz.
Referans Adresler