Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Spor Totodan Bayilerine Önemli Duyuru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Toplumsal olaylarda her zaman sorumluluk bilinci olan Spor Toto Teşkilat Başkanlığından Fransaya büyük tepki...

Değerli Bayilerimiz,

Tüm Türkiye gibi Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız da tertemiz tarihimize kara bir leke olarak sürülmeye çalışılan ve bu gün Fransa Ulusal Meclisinde kabul edilen sözde ermeni soykırım iddialarının inkarının suç sayılması yasasını şiddetle reddetmektedir. Bu hususun bilinmesi amacıyla ikinci bir karara kadar Fransa futbol ve basketbol liglerinin her türlü spor müsabakaları oyunlarımızın programından çıkartılmış olup mevcut müsabakalar da oyunlara kapatılmıştır. Ayrıca bu müsabakalar sonraki programlarımıza da dahil edilmeyecektir. Bu duruma siz değerli bayilerimizinde hassasiyet göstermesini bekler, bol kazançlar dileriz.

SPOR TOTO TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI
Alıntıdır:Sportoto resmi sitesi
Zaten fransa ligi hep yatırıyodu beni 5 maç yaptım hepsi fransadan banko diye yaptım sözde 4'ü yattı Big Grin.
(12-24-2011 08:59 AM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Zaten fransa ligi hep yatırıyodu beni 5 maç yaptım hepsi fransadan banko diye yaptım sözde 4'ü yattı Big Grin.

ben 3 maç banko yaptım 20 koydum 1,25 1.30 1.35 oranları vardı hepsi yattı.Smile
Ne gerek var böyle bir şeye sanki Fransa'yı etkileyen bir durum. Benim gibi Fransa ligini sevenlere olan oldu.
hiç oynamamıştım fransa ligi kısaca umrumda da değil
ilk oynadığımda 4 maçtan 3 tanesi fransa ligiydi ve o kupon tutmuştu sonra bida oynamadım fransaya Big Grin
Referans Adresler