Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yarın tüm teknosalarda indirim var.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet beyler yarın saat 10da tüm teknosalarda indirim var indirimler çok iyi en az %30 indirim en fazla 51gördüm broşüründe oda samsung full hd 3d 200hz 2689tl den 1299tlye düşmüş benim beğendiğim ise laptop 2049liradan 1299liraya inmiş 8gb ram intel i5-2430m 2.40 işlemci hızı 3.00a kadar çıkıyor 8gb ram 500gb hdd
nvidia gt520m 1gb ekran kartı nasıl sizce şu anki oyunları kaldırır mı?
Kaldırır merak etme.

Casper ise alma ısınma sorunları oluyor bir zaman sonra bende casper var ama tozdan ısınıyor benim laptop.
Evet casper ekstra soğutucuyla falan gitmez diyorsun yani?
Her şehir de varmıdır indirim
(12-23-2011 09:28 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Evet casper ekstra soğutucuyla falan gitmez diyorsun yani?

Bir halının üzerinde oynama derim kardeşim ben bağır bahçe demeden her yerde oynadım toz kaçmış içine herhalde o yüzden fazla ısınma yapıyor. Acer - Dell - Asus al derim pişman olmassın şiddetle diyorum bu lafımı Smile
Salavhat evet var her şehirde yani broşürde öyle yazıyordu
önerini dikkate alarak almıyorum pek gönlümde yoktu ama böyle bir laptop bulursam almayı düşünüyorum
Laptopa bi bakyım ben valaha bizim burdaki teknosa ben bildim bileli pahalı Big Grin
GT 520 iyi bir kart sayılmaz pek 500 serisi olduguna aldanma leptopu oyun amaclı alcaksan i7 al ; i5lerin hepsi 2 cekirdekli ( Leptop islemcileri icin konusuyorum ) BF3 gibi guncel oyunlar artık 4 cekirdek istiyor suan Dartyde ''Asus'' leptoplarda %25 indirim var GT555 kartlı guzel fiyata bulabilirsin.Casper alcaksan ve BF3 oynucaksan leptopunun ustunde omlet yapma ihtimalin olabilir.
(12-23-2011 09:59 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Salavhat evet var her şehirde yani broşürde öyle yazıyordu
önerini dikkate alarak almıyorum pek gönlümde yoktu ama böyle bir laptop bulursam almayı düşünüyorum

Önerini alıp alma önemli değil benim için pek ama casper alırsan ısınma sorunu yaşarsın 5-6 sene sonra ekranda kararmalar olur tavsiye etmiyorum masaüstü olsa belki al derdim de bir şeye yaramaz o laptop.
Yalan atıyorlar indirim falan yaptıkları yok. Fotoğraf makinesi alma planlarım var babamla 1 aydır fiyat araştırıyoruz girdik baktık Teknosa'ya ve ne görelim. Canon Eos550D 18-55mm Lens + 75-300mm Lens %47 indirimle 2100TL ( tüm o indirimler dahil ) . İndirimsiz fiyatı 3900TL. İndirimden önce o fiyat 2800 lira falandı. Fİyatı 3900 yapıp sözde indirim yapıyorlar ve bunu sadece Teknosa yapmıyor. Hepsiburada'da yapıyor. Bazı ufak fiyatlı ve öne çıkarışmış ürünlerde gerçekten %25 indirim oluyor ama çok az üründe gerçekten bu var. Zaten satış Teknosa son fiyata %25 indirim koymuyor. Normalda satış fiyatı 1000 liralık ürün varsa bu zaten belli kredi kartlarına KDV alınmama kampanyası ise 820 liradır, %18 KDV düşük fiyatı. %25 indirim yapınca ürün 750 lira oluyor. Yani aslında %7 daha indirim yapıyorlar. Ön plana çıkarmadıkları ürünleride 1000 lira zam yapıp %47 indirim yapıyorlar.

O fotoğraf makinesini hele indirimsiz 4000 liraya satmaya çalışsınlar da, görsünler bakalım bir daha fotoğrafcılık sektörü ile ilgilenenler Teknosa'nın kapısından içeri girerler mi.

-- %25 indirim hafta sonu mağazalarda vede internet alışverişinde mevcut
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler